- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Null utslipp, maks fremkommelighet

Off-road entusiaster elsker Moab-ørkenen i Utah hvor de virkelige kan utfordre sine leketøy. Nå har GMC vært der med sin elektriske Hummer.

img

Lanserer eVito Tourer Long Range som varebil

Mercedes-Benz eVito kom til kort mot konkurrentene med sin rekkevidde på 150 kilometer (WLTP). Nå har den norske importøren laget varebil av eVito Tourer Long Range i stedet - med 366 kilometer rekkevidde (WLTP).

img

Nok en stjerne på strøm

Med Concept EQC gir Mercedes en forsmak på en romslig familiebil med inntil syv seter. De to første bokstavene forteller at den går på strøm.

img

Ford velger Norge som ett av tre testland

Den nye elvarebilen E-Transit snart skal tas i bruk i Norge, i et stort kundetestprosjekt som gjennomføres i Europa.

img

Volkswagen nytte – mye mer enn bare biler

Volkswagen Nutzfahrzeuge var vel den delen av Gruppen som fikk den største Korona-smellen i fjor. Nå intensiveres arbeidet med nye forretningsområder.

img

Ny liten el-svenske til Norge

Inzile er en liten svensk start up som produserer og selger små nyttebiler. Så små at vi snakker N1 klassen. Hvilket ikke hindrer ganske smarte påbygg til bytette formål.

img

Streetscooter får nytt liv

Nå viser det seg at dødsdømte StreetScooter faktisk får leve lenger. Ikke bare det – det kommer også en ny modell.

img

El-Transit fra Tatarstan

Det tok ikke mange ukene etter at Ford hadde fortalt om sine el-planer for Transit før Sollers fortalte at de planla å bygge el-Transit på sin fabrikk i Russland.

img

Kjører helelektrisk i Oslo

DB Schenker har nylig mottatt 17 MAN eTGE elektriske varebiler for bruk i bydistribusjon. Dermed skal de klare all varedistribusjon i Oslo med null lokale utslipp.

img

Nytt pallesystem gir fullere biler

Vare- og lastebiler hos Posten og Bring tar nå i bruk et nyutviklet pallesystem for å øke kjøretøyenes lastekapasitet og optimalisere transportrutene.

img

Flere Ford-aktiviteter på vare

Ford er beundringsverdig aktiv på varebiler, og en av de få som klarer seg selv.

img

Multikunstner med tradisjoner

RENDERINGER: Neste år lanserer Volkswagen sin nye ID.Buzz. Her blir det retro og hitec i skjønn forening.

img

Arctic Trucks klar med ny Isuzu

Spesialistene hos Arctic Trucks er nå klar til å levere nye Isuzu D-MAX i spesialutgave for den som ønsker en helt spesiell pickup.

img

Bronco på alvor

Maxlider Brothers er et selskap som gjør hva som helst med Broncoer. Fra enkel service til total ombygging. Og nå: enda totalere ombygging. Dette blir en ny parallell til AMG G63 6X6 fra 2013.

img

Bilbransjen i harnisk over kutt i Enova-støtte til elvarebiler

Fra 19. mai kutter Enova støttesatsene for kjøp av elektrisk varebil fra 40 til 30 prosent. – Ikke mulig å se noen logikk i dette, tordner Bilimportørenes Landsforening (BIL) og Norges Bilbransjeforbund (NBF).

img

Snart vises T-Klassen

Mercedes-Benz begynte å tease den nye T-Klassen allerede i fjor høst. Dette blir altså person-utgaven av den nye Citan som igjen er en del av samarbeidet med Renault.

img

Forsinkede e-Ducato nærmer seg

Fiat kommer sent til el-festen, men har ambisjoner om å forsyne seg i segmentet for store elektriske varebiler. Her er de norske prisene.

img

Maxus blir mer forbrukerorientert

Maxus er det kinesiske bilmerket som har vært lengst i Norge. De er mest kjent for sine varebiler, men programmet utvides stadig.

img

Ranger for enhver smak

Rekken av spesialversjoner basert på Ford Ranger ser ikke ut til å ta noen ende med det første. Nå kommer Stormtrak og Wolftrak.

img

Stellantis på topp – som ventet

Da EUs konkurransemyndigheter skulle vurdere PSA/FCA sammenslutningen var bekymringen at gruppen ville bli for stor på varebiler. 2020-tallene viser at de er nesten dobbelt så store som nestemann.

img

Nok en Hummer ser dagens lys

Så langt har vi møtt den nye GMC Hummer EV som pickup. Nå er den også vist som SUV – med litt mer moderate dimensjoner.

img

Snarvei til elbil

Magna har presentert en stiv bakaksel med eldrift bygget inn i enheten. Den kan gå rett inn og erstatte bakakselen på mange av dagens pickups.

img

Arrival starter testkjøring

Det er flere år siden en engelsk startup, Arrival, fortalte om sine el-varebil planer og om at UPS hadde sagt at de gjerne vil ha 10.000 av dem.

img

Kommer etter med smarte speil

Kamera og skjerm i stedet for speil begynner å bli dagligdags. Nå tilbyr Ford ettermontering både i Transit Custom og 2T Transit.

img

Bulli-fabrikken når pensjonsalder

Det er en viss ironi i at samtidig som Transporter-fabrikken i Hannover fyller 65 år, skal Transporterproduksjonen flyttes til Tyrkia. Er det en pensjonsalder for varebil-fabrikker også?

Neste 25 artikler