LEDERBYTTE: Tom Wiger (bildet) er ny daglig leder i Rich. Steen AS.

Han overtar ledelsen av Rich. Steen

Tom Wiger er ny daglig leder i Rich. Steen AS fra 1. september, som følge av at Per I. Svendsen trekker seg fra stillingen etter å ha vært i selskapet siden 2008.

Skiftet i ledelsen av selskapet som er en betydelig leberandør av utstyr til renovasjons- og gjenvinningsbransjen kommer frem i en pressemelding fredag ettermiddag.

«Etter mange år med dedikert tjeneste har daglig leder, Per I. Svendsen, bestemt seg for å trekke seg fra stillingen fra og med 1. september 2024. Svendsen har vært en avgjørende kraft i selskapet siden 2008, og hans bidrag har vært uvurderlig i utviklingen av Rich.Steen AS», heter det i pressemeldingen som er signert selskapets styre. 

PÅBYGG: Rich. Steen er blant annet stor leverandør av påbygg fra Joab.

Det betyr at fra og med samme dato vil Tom Wiger overta rollen som daglig leder.

Startet i 2014

Wiger har vært en del av Rich.Steen AS-familien siden 2014.

«Og selv om han hadde et kort opphold i 2023, har han raskt gjenvunnet sin plass og vist en imponerende forståelse for selskapets verdier og mål. Hans omfattende kjennskap til våre produkter, markedet og våre samarbeidspartnere gjør ham til rett person til å føre selskapet videre», skriver styret.

Tom Wiger har også spilt en nøkkelrolle i å sikre at Rich.Steen AS har oppnådd ISO-sertifisering i henhold til 9001 og 14001-standardene. 

«Hans innsats og ekspertise på dette området har vært uvurderlig, og vi har stor tillit til at han vil fortsette å drive selskapet med den samme integriteten og engasjementet som han har vist gjennom årene», fortsetter styret.

Takker for innsatsen

Samtidig understreker de at «Rich.Steen AS er takknemlig for Per I. Svendsens utrettelige innsats og lederskap gjennom årene, og ønsker ham alt godt i fremtiden». 

Powered by Labrador CMS