KREVER FORBEDRINGER: Tore Lillemork (t.v.), seniorrådgiver, og Knut Martin Breivik, avdelingsleder Drift og utvikling, i Norges Bilbransjeforbund (NBF).

Lastebilregistrering: – Uakseptable forsinkelser

Tålmodigheten er i ferd med å ta slutt hos mange i lastebilnæringen nå. Etter nok en «krisesommer», denne gang med opp mot 40 dagers behandlingstid for å få registrert tunge kjøretøy, krever bransjen kraftfulle forbedringer fra Statens vegvesen.

– «Skoen» trykker flere steder, men etter min mening er det et grunnleggende problem at hele systemet er for omfattende og komplisert. Vi kan snakke om at systemet, cirka syv år etter utrulling i hele landet, ikke fungerer etter hensikten, sier Tore Lillemork til YrkesBil.

Han er seniorrådgiver i Norges Bilbransjeforbund (NBF), som organiserer de fleste av de store lastebilforhandlerne- og verkstedene i Norge.

– NBF har – og er opptatt av å ha – en god relasjon og dialog med Statens vegvesen, men i sommer har vi fått flere frustrerte meldinger fra medlemmer, fordi forsinkelsene ved TS0 har vært uakseptable, fortsetter Lillemork.

For å lese +saker på Yrkesbil.no må du være registrert bruker.

Er du registrert bruker, men får ikke tilgang? Kontakt kundeservice på e-post: abo@bilforlaget.no

Allerede betalende abonnent på papirutgaven?

Få digital tilgang uten ekstra kostnad

Registrer deg her

Gratis prøveperiode!

Få digital tilgang i 6 måneder
- helt uforpliktende

Registrer deg her

Ønsker du abonnement for flere brukere kan du kontakte oss på e-post: abo@bilforlaget.no eller tlf: 23 03 66 00
Powered by Labrador CMS