Norgesdekk blir importør for Magna Tyres Group. Fra venste Bjørn E. Larsen, Hein De Wind, Stephan van Leeuwen, Lars Skår

Norgesdekk inngår partnerskap med nederlandske Magna Tyres Group

Nederlandske Magna Tyres Group, en ledende global produsent av førsteklasses Off-The-Road (OTR) anleggs- og industridekk, inngår eksklusivt samarbeid med Norgesdekk.

Selv om Magna Tyres er et forholdsvis ukjent merke i Norge er selskapet representert i mer enn 110 land, med 16 salgskontorer fordelt over hele verden, og de har ekspandert betydelig i dekkindustrien de siste årene.

Magna Tyres Group leverer blant annet kvalitetsdekk for anleggs- og gruvedrift, terminal- og havnehåndtering, spesielt designet for utfordrende bruksområder.

Hein de Wind, kommersiell direktør for Magna Tyres, uttrykte sin begeistring over det nye partnerskapet:

– Vi er veldig fornøyde med vårt nye samarbeid med Norgesdekk. Gjennom dette samarbeidet er vi i stand til å betjene flere kunder i OTR-segmentet spesifikt i den skandinaviske regionen. I vår søken etter nye partnere ser vi alltid etter de selskapene som har de samme bedriftsverdiene som vi har, for eksempel fleksibilitet, men først og fremst en sann «kunden først» mentalitet. Med Norgesdekk har vi funnet en slik partner som omfavner disse verdiene slik vi gjør.»

Lars Skår, produktsjef i Norgesdekk, kommenterer:

- Vi er veldig glade og meget godt fornøyd med å bli den offisielle importøren av produktene til Magna Tyres, og vi ser at selskapet er veldig innovativt og leverer topp moderne dekk opp mot premium kvalitet, men til en betydelig lavere pris.

Det strategiske samarbeidet medfører at Norgesdekk blir eksklusiv distributør av Magna Tyres produkter i hele Norge, og at norske kunder nå får tilgang til Magnas komplette utvalg av OTR- og industridekk, kjent for holdbarhet, ytelse og verdi.

Powered by Labrador CMS