- Maxus blir mer forbrukerorientert
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Maxus blir mer forbrukerorientert
Maxus er det kinesiske bilmerket som har vært lengst i Norge. De er mest kjent for sine varebiler, men programmet utvides stadig.

alt

Etter en tids spekulasjon kunne YrkesBil.no 11. desember 2018 bekrefte at RSA, importøren av Suzuki og Isuzu, hadde inngått avtale med Maxus om salg av deres varebiler i Norden

På den pågående bilutstillingen, Auto Shanghai, lanserer Maxus en rekke spennende nyheter, i tillegg til å lette på sløret rundt en ny, helelektrisk plattform med betegnelse MIFA.

Bilutstillingen i Shanghai har vært arrangert siden 1985 og har utviklet seg til en stadig viktigere arena for bilprodusenter fra hele verden. På årets utstilling kommer Maxus med en rekke nylanseringer som etter hvert finner veien til Norden. 

Gjennom de drøye to årene Maxus har vært på det nordiske markedet, har de rukket å bli en solid utfordrer i varebilsegmentet – ikke minst takket være at de så langt har vært en av svært få tilbydere i nisjen for el-varebiler som forventes å øke kraftig i årene fremover grunnet stadig strengere utslippsrestriksjoner i byene.

Per i dag består det nordiske Maxus-sortimentet av 7-seteren Euniq MPV, el-varebilen e-Deliver 3, i tillegg til at el-varebilen e-Deliver 9 er rett rundt hjørnet

RSA er importør for helelektriske Maxus person- og varebiler til hele Norden, og har de siste årene hatt stor suksess i alle landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden.

Nå bekrefter RSA at helelektriske Maxus Euniq6, en stor og romslig SUV, også vil lanseres for det nordiske markedet mot slutten av 2021.

I tillegg har Maxus utviklet den helelektriske pickupen Maxus T90, som lanseres under Auto Shanghai i disse dager. Denne pickupen ventes lansert for det norske markedet i løpet av 2022. 

Ny helelektrisk plattform (MIFA)
Gjennom mange år har Maxus jobbet med utviklingen av en standardplattform for fremtidige elektriske modeller.

Den nye MIFA-plattformen (Maxus Intelligent Flexible Architecture) er en fleksibel standardplattform som muliggjør elektrifisering på tvers av kjøretøytyper, som for eksempel pickuper, varebiler, MPV-er og andre personbiler. 

Den første konseptbilen basert på MIFA-plattformen ble denne uken lansert under Auto Shanghai og høstet stor oppmerksomhet for sin innovative teknologi.

Utformingen på konseptbilen er inspirert av fremtiden, med designelementer inspirert av romfartøy.

Klargjort for firehjulsdrift
Maxus bekrefter at den nye plattformen kommer med firehjulsdrift, og at flere kommende modeller innen pickup, SUV og større MPV-er vil tilbys med 4x4.

MIFA utmerker seg som en ny generasjon produksjonsarkitektur, og vil være grunnmuren for kommende helelektriske Maxus-modeller. 


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1362 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS