PÅ AGENDAEN I ARENDAL: Den norske Volkswagen-importøren Harald A. Møller har invitert Sascha Meyer, sjefen for Volkswagen-gruppens mobilitetsselskap MOIA, til Arendalsuka for å delta i debatten «Bilens plass i byen - i lys av utslippsfrie og selvkjørende biler». Bildet viser deler av MOIAs Crafter-flåte i Hamburg.

Arendalsuka 2024 er spekket av bil- og transportrelaterte spørsmål - her er høydepunktene

PROGRAMOVERSIKT: «Hva skal til for å få grønnere nyttekjøretøy?», lyder spørsmålet Norges Bilbransjeforbund (NBF), Bilimportørenes Landsforening (BIL) og Elbilforeningen vil finne svar på under Arendalsuka. Norges Lastebileier-Forbund følger opp, med temaet «Grønn transport koster». Mesta ligger på sin side noen måneder fram, med temaet: «Når brøytebilsjåføren blir digital».

I dag braker Arendalsuka 2024 løs. Politikk, næringsliv, media – og folk – møtes, og som vanlig er noen deler av bil- og transportbransjens aktører godt representert. 

YrkesBil, i samarbeid med søsterpublikasjonen BilNytt.no, gir deg her en oversikt over noen av de mest relevante programpostene for disse bransjene. Flere av arrangementene strømmes også på nett - så fortvil ikke dersom du ikke har muligheter for en Arendalstur.

For å lese +saker på Yrkesbil.no må du være registrert bruker.

Er du registrert bruker, men får ikke tilgang? Kontakt kundeservice på e-post: abo@bilforlaget.no

Allerede betalende abonnent på papirutgaven?

Få digital tilgang uten ekstra kostnad

Registrer deg her

Gratis prøveperiode!

Få digital tilgang i 6 måneder
- helt uforpliktende

Registrer deg her

Ønsker du abonnement for flere brukere kan du kontakte oss på e-post: abo@bilforlaget.no eller tlf: 23 03 66 00
Powered by Labrador CMS