Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere - Varebilnyheter
bilde

Smart skap for pickup

Axess Logistics i Drammen har på forespørsel fra Mitsubishi laget denne praktiske kasseløsningen for arbeidsjernet L200.

Axess Logistics ble opprettet i 2017, etter en fusjon mellom Autolink, Motortransport og Skandiatransport. Selskapet er mest kjent for biltransport, men de driver også stort innen bilklargjøring og innredning av varebiler.

Nå har de laget et nytt spesialpåbygg for Mitsubishi L200. De har tatt av det originale planet og erstattet det med et skap, slik at bilen i praksis blir en varebil – eller kassebil om du vil – med svært god fremkommelighet.

Bilen på bildet har ikke fått så mye ekstra utstyr, men salgssjef Kjetil Bakk i Axess Logistics opplyser til YrkesBil at de har mulighet for å utstyre bilen med blant annet ulike taksystemer, stige for å komme opp på taket og mer ekstralys.

– Vi har bygget denne bilen for Mitsubishi som ønsket at vi kunne få lov til å gjøre noe annet enn standard glassfibertopp, sier Bakk.

Det er også montert innredning i påbygget for å vise fram noen av mulighetene man har med en sånn løsning. De store sidedørene fungerer også som tak når man har lukket dem opp, perfekt for norske værforhold.


BIL MED TAK I: Kassebil for den som kjører i ulendt terreng. Når du har arbeidslukene åpne får du samtidig tak over hodet. Smart.

pic