Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere - Varebilnyheter
bilde

Storkontrakt med Statens vegvesen

Bilinnredningsbedriften Toolpack skal bygge om og tilpasse veivesenets kjøretøy de neste fire årene. KGK skal levere alkolåser.

Avtalen veivesenet har tegnet med Drammens-firmaet Toolpack har en verdi på rundt 15 millioner kroner i året, og omfatter dekorering og ombygging av cirka 200 biler i året.

– Dette er en kontrakt som gir Toolpack som norsk produsent et betryggende fundament for den virksomhet vi driver på Drammen Bilhavn. Vi vil med dette ha behov for å øke med 4-6 årsverk på montasje samt opptil to årsverk på back-office og teknisk avdeling, opplyser salgssjef Trond Gladsø til YrkesBil.no.

Han liker å omtale bedriften som et «Bilbyggvarehus», for å poengtere hvor mangesidig virksomheten er.

– Vi produserer i dag egen bilinnredning til alle billøsninger, og vi importerer og fører de fleste produkter man har behov for til en yrkesbil. Elektronisk kjørebok, alkolås, dekor, varsel-lys og arbeidslys er noen av de produktene vi har i vårt system, fortsetter Gladsø.

Statens vegvesen har i flere år hatt alkolås montert i mange av sine kjøretøy. En av underleverandørene som var med i tilbudet fra Toolpack var KGK Norge AS med Dräger Alkolås. Kjøretøyene som skal leveres gjennom Toolpack vil dermed få Drägers alkolås montert.

– Vi er stolt av å være partner med Toolpack om å levere løsninger til Statens Vegvesen. KGK Norge inngår i disse dager en rekke store avtaler som innebærer at Dräger Alkolås blir innmontert i yrkesbilsegmentet, sier Christian Salvesen, prosjektansvarlig for samarbeidet med Toolpack hos KGK Norge, i en pressemelding.