- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Nye biler

img
img

Opel fornyer Crossland

Når Opel fornyer sin kompakte SUV får den et ansiktsløft i ordets rette forstand. Den blir nemlig første modell med Vizor.

img

Citroëns nye elbil er priset

Citroën er klar med prisene på sin nye elbil, ë-C4. De starter på 277.000 kroner, og for 35.000 mer får du det importøren definerer som en topp utstyrt bil.

img

Exceed er kanskje å overdrive

Kanskje like greit, når man skulle navne et nytt prestisjemerke, å kalle det Exceed. Det vil si, kineserne har skrudd den litt ned og døpt den til Exeed. Allikevel har man noe å strekke seg etter.

img

Kina svarer Ram

Kinesiske Great Wall har en hyggelig pickup som heter Pao. De kjøper den i Australia, sammen med andre tradisjonelle Utes. Nå har imidlertid Great Wall bestemt seg for å melde seg på blant de tøffeste.

img

Ford viser elektrisk toppmodell

Mustang Mach-E er blant neste års nykommere med lang venteliste. Nå har Ford vist den i en ekstra potent GT-utgave.

img

Changan junior

Changan er et bilmerke vi skal komme tilbake til. Dagens Changan heter Oshan – og er et undermerke. Og nederst på Oshan-trappen står lille NEO II – en av årets kuleste mikro-biler.

img

Fra Russland avec amour

Renault skal hente en av sine mest populære russiske modeller til Europa.

img

Helligbrøde (eller moro?) i Beijing

I flommen av nye og gamle og kjente og ukjente merker dukker Songsan Motors opp på bilutstillingen i Beijing. De vil garantert vekke oppsikt.

img

I skyggen av store far

Du skal følge ganske tett på hvis Kina-merket Bestune sier deg noe. Ny modell er såpass spennende at det kanskje er verdt å lære seg navnet.

img

Dongfeng for overklassen

Dongfeng har vi hørt om før, en av Kinas topp-fire og, ikke minst, fordi de er deleier i PSA. Nå kommer de med nytt merke.

img

Renault får nye ben å stå på

Den norske Renault-organisasjonen har hatt stor suksess i elbilsegmentet. Nå får de en serie ladbare hybrider som kan gi ekstra vind i seilene.

img

Genesis viser ny 3-serie-utfordrer

Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?

img

Lettvekter fra Kina

Chery kommer med en utrolig spennende produksjonsmodell – som egentlig er ganske kjedelig. En typisk, kompakt batteridrevet familiebil. Men så er det materialene de benytter da …

img

Nytt tilskudd til BMWs cabriolet-park

BMW har i natt avduket en ny generasjon 4-serie Cabriolet. Det harde taket i forgjengeren erstattes med kalesje.

img

Honda fortsetter el-sporet

Til Beijing har Honda med seg en ny plug-in CR-V og en helt ny elbil. Foreløpig konsept, men ingen tvil om at den skal produseres.

img

Ladbar Audi med bedre rekkevidde

I første generasjon het den A3 e-tron, men tilnavnet er nå forbeholdt Audis elbiler. Møt nye Audi A3 Sportback 40 TFSI e.

img

Mikro – en ny Kina-trend

En av de bilene som kommer til å få mest oppmerksomhet på Beijing-utstillingen nå, er en elektrisk mikrobil – med GM i bakgrunnen. Verdensrekord i salgs-akselerasjon påstås det.

img

Nok en Audi i alternativ form

Audi lanserer nå Q5 Sportback som et nytt alternativ til dem som ønsker en SUV med mer sportslig design.

img

Ny Polestar på vei

Man kan lure på om folkene bak Polestar vet hva ordet Precept egentlig betyr. Nå skal den i hvert fall i produksjon – men kanskje under et annet navn.

img

Velar med plugg

Land Rover introduserer nå også Range Rover Velar som ladbar hybrid. Dermed er hele familien elektrifisert.

img

Muskuløs 508 fra Peugeot Sport

Typisk konsept som aldri blir realisert, tenkte nok de fleste da denne dukket opp på bilmessen i Genève i 2019. Nå er den en realitet, og den kommer til Norge neste år.

img

Elbil for storfamilien – nå er prisen klar

Peugeot åpner nå for bestilling av sin romslige flerbruksbil, e-Traveller. Du får den med inntil ni sitteplasser.

img

Her er Volkswagens første el-SUV

Som lovet lanserer Volkswagen sin andre ID-modell og sin første SUV basert på MEB-plattformen. Det blir interessant å se hvordan den takler konkurransen mot sin tsjekkiske fetter.

img

Flere nye Golf-modeller kan bestilles

To ladbare hybridmodeller, en mild hybrid samt den sportslige Golf GTI er nykommere som nå kan bestilles hos norske Volkswagen-forhandlere.

img

Superrask Tesla med lang rekkevidde

Etter nattens ordinære generalforsamling i Tesla dro Elon Musk et nytt kort ut av ermet.

Neste 25 artikler