img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Nye biler

img
img

Oppdatert Jeep Cherokee

Jeep foretar en midtlivs oppdatering av Cherokee. Det mest interessante er en ny turbomotor.

img

Ny innsikt fra Honda

Honda viser en ny Insight på Detroit-utstillingen. Selv om den betegnes som en prototyp, kan vi love at den vil skille seg dramatisk fra forgjengerne, både designmessig og teknisk.

img

Overraskelse fra Hyundai

Hyundai har hatt stor suksess med elbiler og hybrider de siste årene. Derfor ble jeg en smule overrasket da jeg oppdaget hva som var nyheten deres i Detroit.

img

Volkswagen USA med nye modeller

Volkswagen stiller med to potensielle volumselgere på Detroit-utstillingen. Og de har garantier som overgår de norske.

img

Ny betegnelse hos Mercedes-AMG

Mercedes-AMG innfører nye modellbetegnelser til CLS, E-Klasse Coupé og E-Klasse Cabriolet.

img

Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.

img

Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.

img

Ny G-Klasse er offisiell

Dagen før den første pressedagen i Detroit benyttet Mercedes til å avduke sin nye G-Klasse. Logisk at det skjedde i USA, det er nemlig her det største markedet for bilen befinner seg.

img

Toyota kjører Le Mans på gata

Dette er moro. Først bekrefter Toyota at de har tenkt å fortsette i den råeste klassen på Le Mans. Bravo! Deretter viser de oss antydninger av en bil basert på raceren. Dobbel-Bravo!

img

Enorm interesse for El-SUV

Elbilinteressen i Norge er enorm sammenlignet med resten av verden. Spesielt når elbilen er en SUV.

img

Spesial på Spesialen

For to år siden lanserte Renault en spesialutgave av Clio i begrenset opplag. Det var tydeligvis en suksess, for nå kommer en spesial på spesialen.

img

Facelift hos BMW

BMW foretar facelift på sine to praktiske familiebiler, 2-serie Active Tourer og Gran Tourer. Modellene debuterer på Genève-utstillingen og kommer til Norge i april.

img

BMW setter nye Guinness-rekorder med M5

BMW har satt ny verdensrekord etter at en M5 har driftet i åtte timer. De har også satt ny rekord i parallelldrifting. Bilen ble tanket mens den var i fart.

img

Ny Nissan e-NV200

Nissan lanserer nå en ny utgave av e-NV200 med økt batterikapasitet. Dermed blir den enda mer aktuell som både vare- og familiebil.

img

Mini oppdaterer

Mini lanserer nå midtlivs-oppdatering av tre modeller. De viktigste endringene er de du ikke ser.

img

Ladbar Volvo XC40

Den kompakte SUV-en Volvo XC40 kommer til Norge i mars, men neste år kommer utgaven som kan få nordmenn til å løpe mann av huse.

img

Kia på elektronikkshow

Du har fått en forsmak, men nå kan vi gi litt flere detaljer om Kias deltagelse på elektronikkmessen i Las Vegas.

img

Fremtiden er her – nå!

Hyundai viser sin nye hydrogenbil på elektronikkshowet i Las Vegas. Og for første gang får vi vite hva den skal hete.

img

Nok en Tesla-utfordrer

Byton er nok en nykommer som ønsker å utfordre Tesla. De skal være på plass innen et par år.

img

Fisker på vei mot Las Vegas

Noe av det vi er mest spente på i forbindelse med CES i år, er detaljer rundt Henrik Fiskers fjerde eller femte forsøk på bilproduksjon. Han vil vise sin EMotion der, men vil vi få svar på alle spørsmålene?

img

Sniktitt på Audis el-konsept i Norge

1000 av de 3100 på reservasjonslista til Audi e-tron møtte opp på Lillestrøm for å se på Audi e-tron Concept. De blir ikke skuffet når den endelig lanseres, lover Audi.

img

Ny Geländewagen lekket

Mercedes har i dag lagt ut «offisielle spionbilder» av sin nye G-Klasse. Men noen har også lekket bilder du ikke skal se før den offisielle lanseringen i Detroit om et par uker. Den er heldigvis lett gjenkjennelig.

img

Bitcoin på hjul?

Enda en start-up er på vei til CES-utstillingen i Las Vegas. Kinesisk, men med Silicon Valley-røtter og foreløpig med et like kryptisk budskap som Bitcoin. Navnet ligner også.

img

Mitsubishi Eclipse Cross

Nå lanserer Mitsubishi sin nye SUV som skal dekke gapet mellom populære Outlander og lillebror ASX. Men har den det som skal til for å bli en volumselger?

img

Nå er 9-3 på båndet igjen

Kinesiske NEVS, det kinesiske selskapet som overtok Saab, har nå satt i gang produksjon av den tidligere Saab-modellen under eget merkenavn. Saab får de nemlig ikke lov å kalle den.

Neste 25 artikler