img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Lastebil på YrkesBil.no
- Brukte lastebiler - Lastebilnyheter - Næringslivsnyheter

img
img

Etablerer ny DAF-forhandler for å løfte salget i Norge

Nordic Truck Center er navnet på den nye privateide forhandleren som fra 1. januar skal ha hovedansvar for salg av DAF i Norge. Målet er å mer enn doble salget allerede i 2017.

img

Ny flyplassbil med 42 meter «vingespenn»

Avinors nye spesialbil på Gardermoen sprer anti-is middelet «Aviform» i en bredde på 42 meter – i ett sveip.

img

Juledisco på anlegget

Betongbil som en mobil discokule – det er bare en av de mange ganske skjøre ideene til den franske kunstneren Benedetto Bufalino.

img

Renault vil inn på anleggsmarkedet

Renault Trucks i Norge utvider produktporteføljen og vil fra januar 2017 inkludere robuste lastebiler til anleggskjøring i sortimentet.

img

Kjøper to elektriske 26-tonns renovasjonsbiler

Sarpsborg kommune utfordret anbudstilbyderne på miljøløsninger. Norsk Gjenvinning fikk fornyet tilliten da de kom opp med to elektriske 26-tonns renovasjonsbiler.

img

Volvos ville videostunt

Med "The Flying Passenger" fortsetter Volvo Trucks å satse på spektakulære videoer i markedsføringen sin.

img

Platooning i startgropen

Sammen med DB Schenker skal nå MAN i gang med platooning i landeveis-forsøk

img

Anbefaler restriksjoner ved transport av farlig gods i tunneler

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport etter den dramatiske brannen i Skatestraumtunnelen.

img

Skal lære syklister om trafikksikkerhet

Volvo Trucks starter kampanje for å øke trafikksikkerhetsforståelsen blant myke trafikanter.

img

Nikola One avduket

Den elektriske hydrogenlastebilen Nikola One ble avduket i USA i natt. Samtidig ble en ny og mindre modell, Nikola Two, lansert. Flere norske bedrifter står på kundelisten, og miljøorganisasjonen Zero jubler.

img

Dobbeltseier i lastebilhallen

Berthon Jönsson imponerte nok en gang de fleste med sine fantastiske lastebiler, og fikk med seg to pokaler fra Lillestrøm hjem til Sverige.

img

Førerløse kollisjoner

MAN er med på et spennende tysk prosjekt som i prinsippet går ut på at den bilen folk kjører inn i, bakfra, skal være uten fører.

img

Tregt i USA

Både Volvo og Mercedes-Benz, de to europeiske lastebilprodusentene som har mest med USA å gjøre, melder om sterk motvind der.

img

Raskere registrering

Ordningen med sentralisert dokumentgodkjenning ved registrering av tunge kjøretøy blir nå permanent. Innen 2018 skal hele landet være omfattet.

img

Du store kineser

HANNOVER: 52 nasjonaliteter er representert på årets IAA. Av de utenlandske utstillerne kommer flest fra Kina.

img

Prøvekjørt: Scanias nye V8-motor

SÖDERTÄLJE: YrkesBil har prøvekjørt Scanias nye lastebilgenerasjon. Skru opp volumet og nyt V8-lyden.

img

Kampen om livstid-kunden

På årets IAA var det mer åpenbart enn noen gang at det er ikke en bil eller en tjeneste leverandørene ønsker å selge deg. De vil selge deg et nettverk der du MÅ befinne deg resten av livet. Velkommen til konnektiviteten.

img

Årets hvafforno?
Sirkus IAA

Noe av det morsomste der pompøse journalister er samlet, er utnevnelsen av «Årets ettellerannet». IAA er full av både pompøse og «årets».

img

Italiensk stjerneskudd

Det er ikke ofte man får de overraskende drømmebil-konseptene på en lastebilutstilling. Men Iveco har skjønt poenget. Stor applaus til italienerne.

img

IAA-festen er i gang

HANNOVER: Den store nyttekjøretøymessen IAA åpner dørene for publikum torsdag. Vi har sniktittet for å gi deg en smakebit på hva som finnes.

img

Nær fremtid?

Mercedes tjuvstartet årets IAA med en spennende elektrisk distribusjonsbil. Med en autonom buss, og en droneutstyrt elektrisk varebil i bakgrunnen virker det som om byene er sentrum for Daimlers oppmerksomhet i år.

img

Elektrisk stemning hos Asko

Dagligvaregrossisten Asko presenterte tirsdag landets første elektriske distribusjonsbil. Den settes rett ut i arbeid med å distribuere dagligvarer til matbutikker i Oslo-området.

img

Kjetil utkonkurrerte de fleste

Kjetil Dale fra Kristiansand kjørte inn til 2. plass i Volvo Trucks Drivers Fuel Challenge 2016 som hadde 12.000 deltakere verden over.

img

Utreder el-veier i Norge

NHO, LO og 11 andre organisasjoner lanserer et veikart for hvordan næringslivets transporter skal bevege seg mot null utslipp i 2050. Blant annet står «elektrifisert» E39 fra Kristiansand til Trondheim på kartet.

img

NLF: Ingen NOx-økning ved bruk av HVO100

NLF har testet syntetisk biodiesel i et halvt år. Resultatene viser ingen økning i NOx-utslipp ved bruk av HVO100, men nå venter de spent på vintertesten.

Neste 25 artikler