img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Elektrisk brannbil

Det var vel bare et spørsmål om tid, etter el-lastebiler, el-varebiler og el-busser at vi også skulle få en el-brannbil. Her er den første.

img

X-klasse i glass og ramme

På nettet ble 770.000 kunstnere bedt om å gjøre noe på X-Klassen til Mercedes-Benz. Med imponerende resultater.

img

Ny Opel Vivaro på PSA-plattform neste år

Groupe PSA bekrefter nå at de skal bygge Opel Vivaro, Citroën Jumpy og Peugeot Expert ved samme fabrikk i den britiske byen Luton. Fra 2019 deler varebilene konsernets EMP2-plattform.

img

Blågrønt alternativ

«Daily Blue Power» er navnet på Ivecos «grønne» varebilserie. Med valget mellom lavutslipps dieselmotor, gassmotor og elmotor er tanken at du alltid skal få tilgang til bykjernene, uavhengig av miljøkrav og restriksjoner.

img

El-varebil med assistent

Amerikanske Workhorse Group, som akkurat nå konkurrerer om å levere elektrifiserte drivlinjer for US Post, har nettopp vist en ny el-varebil. Med en flygende assistent.

img

Norge blant de første markedene som får elektriske MAN eTGE

Siste setning i pressemeldingen fra MAN i Tyskland byr på en gladnyhet for nordmenn som er på jakt etter stor, elektrisk varebil. Men prisen er nok ikke fullt så hyggelig lesning.

img

Ulykker: Transportere øker

Tyske Dekra har tatt for seg tyske dødsfall i trafikken i fjor. Tunge biler er innblandet i færre ulykker, men transporter-klassen har en kjedelig utvikling.

img

Caddy runder to mill.

Det er ikke ofte en varebil kan feire flere millioner. Caddy har nettopp passert to.

img

Øker X-faktoren

Daimler ønsker å gå i strupen på Volkswagens Amarok når Mercedes-Benz nå topper X-klassen med sekssylindret motor på 258 hestekrefter og permanent firehjulsdrift.

img

SsangYong med pickup og fremtid

Kanskje å overdrive, men i Genève viser SsangYong noe som kan bli en god konkurrent til I-PACE. Pluss en stilig pickup.

img

Storkontrakt med Statens vegvesen

Bilinnredningsbedriften Toolpack skal bygge om og tilpasse veivesenets kjøretøy de neste fire årene. KGK skal levere alkolåser.

img

Kuldesjokk for eVito

Den elektriske Vito er inne i siste faste av sitt omfattende førproduksjons testprogram nå. I disse dager er snart kulde&komfort-prøvene i Ärjeplog fullført.

img

LondonTaxi blir VareTaxi

Det har skjedd mye rundt den nye London-taxien i det siste. Nå ser det ut som den får en avlegger.

img

Renault Master Z.E.: Storebror på strøm

Den har vært varslet lenge: Nå er batterielektriske Renault Master Z.E. klar for å rulles ut i markedet.

img

Mercedes på politi-messe

I Frankfurt åpnet i dag den store utstilling for politi-utstyr. Selvfølgelig vises det biler der også. Daimler har hele rekken, fra Arocs til Smart.

img

Ford med sprek Ranger

De er elsket i flere markeder, men anses primært som jobbebiler hos oss. Kanskje Ranger Raptor kan endre oppfatningen?

img

Sprinter til 2,5 milliarder euro!

Når Road and Track er invitert til varebilintroduksjon i Tyskland, når selveste toppsjefen i konsernet, Dieter Zetsche er på plass, og når en varebil blir presentert med et infotainment-program som går utenpå S-klassen, forstår man at noe er i ferd med å skje.

img

Ny Santa Fe på vei

Hyundai skal vise en ny Santa Fe på Genève-utstillingen neste måned. Her er litt forhåndsinformasjon.

img

Last Mile – med pedal

Nå dukker det opp forslag til enda en kompakt «last-mile» vare-leverer. Bak står bl.a. Volkswagen og deres tidligere designsjef.

img

Maxus makser

Den kinesiske el-varebilen Maxus øker takten i Europa, foran den store introduksjonen de planlegger i 2019.

img

Sunt å kjøre Transporter i UK

De som selger nyttebiler for Volkswagen i Storbritannia har sjekket hvor usunne bilenes sjåfører er. Ikke særlig, faktisk.

img

Prøvekjørt: Ny Land Cruiser

Namibia: Toyota Land Cruiser har fått en solid oppgradering visuelt, men under skallet er heldigvis alt som det pleier å være.

img

X-Klasse for reiselystne

Sammen med Volkswagen er Mercedes blant nyttebilprodusentene som tilbyr egne alternativer for campingfolket. Nå viser de nye forslag.

img

Svanesang, og nytt håp

For to år siden lagde Land Rover en siste serie med Defendere før produksjonen stoppet. Nå er det på’n igjen. Foretrekker du noe mer moderne, så er ny modell i støpeskjeen.

img

Ny Nissan e-NV200

Nissan lanserer nå en ny utgave av e-NV200 med økt batterikapasitet. Dermed blir den enda mer aktuell som både vare- og familiebil.

Neste 25 artikler