- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Ford Ranger i spesialutgave

Ford lanserer et nytt medlem av Ranger-familien. Målet er å tiltrekke seg nye kundegrupper.

img

Store ambisjoner for liten varebil

Med nye Proace City skal Toyota bite fra seg i segmentet med de minste varebilene og de største salgsvolumene. Modellen kommer snart med firehjulsdrift og neste år i helelektrisk versjon.

img

600 forhåndsbestillinger av kinesisk elvarebil

Kinesiske Maxus kommer senere i år med den helt nye elektriske varebilmodellen e-Deliver 3. Importøren RSA har allerede mottatt 600 bestillinger.

img

Regjeringen med avklaring om varebilavgifter

I revidert nasjonalbudsjett bekrefter Regjeringen at overgangen til WLTP for varebiler skal skje i 2021 og at det skal skje provenynøytralt – altså uten store avgiftsøkninger totalt sett.

img

RSA blir importør av varebiler og lastebiler fra kinesiske BYD

Varsler betydelig satsning på lette og tyngre elektriske yrkesbiler.

img

Twizy mot bikkjemøkk

I Berlin er det registrert over 100.000 hunder. Det kan bli mer enn 50 tonn bikkjemøkk daglig. Mye blir liggende tilbake.

img

Crafter på nye av-veier

Noen ganger kan fire være bedre enn to. Nå åpner Volkswagen for å ettermontere firehjulsdrift fra Oberaigner på den største bilen sin.

img

Elektrisk varebil fra Opel

Hurtiglading, inntil 330 km rekkevidde, nyttelast på opptil 1.275 kilo og mulighet til å trekke tilhenger på ett tonn er noen av fortrinnene Vivaro-e har når modellen lanseres til høsten.

img

EQV rykker stadig nærmere

Mercedes-Benz omtaler EQV som «den første fullelektriske flerbruksbilen i premiumsegmentet». Nå legges siste hånd på verket før markedslansering.

img

Bensin øker mer enn diesel for varebiler

ACEA har sett litt på nye biler i 2019 og hvilke typer drivstoff de bruker. Diesel er – ikke overraskende – i topp. Men hos varebilene økte bensin mer enn diesel.

img

Private brand: komplett varebil

Det meste kan man få kjøpt som en slags råvare, for så å sette eget navn på: smøreolje, dongeribukser eller drikkevarer for eksempel. Nå også elektrisk varebil.

img

Varebiler for enhver anledning

Når Mercedes-Benz viser frem alle de ulike påbyggvariantene og bruksområdene for Sprinter setter kun fantasien grenser. En kjølebil bygget på elektriske eVito vekker også oppmerksomhet.

img

Bronco i alle kanaler

Bronco er vel et like rendyrket Ford-begrep som både Mustang og Thunderbird. Nå venter vi bare på at den skal vise seg igjen. Den nye er åpenbart rett rundt hjørnet.

img

Valutakrise: Varebilen ble 62.500 kroner dyrere over natta

Flere bilimportører har varslet prisjusteringer på grunn av den svært svake kronen, og nå er flere justeringer effektuert.

img

Derfor kalles de nye varebildekkene «punkteringsfrie»

Continentals nye «punkteringsfrie» varebildekk skal automatisk reparere 80 prosent av alle punkteringer.

img

Ikonisk klassiker med high tech under skallet

Veteranbiler som får elektrisk drivlinje dukker stadig opp i ulike varianter. Nå er det eClassics som sammen med Volkswagens nyttekjøretøyavdeling vil tilby ikoniske Transporter T1 i elversjon.

img

Første offisielle glimt av nye Volkswagen Amarok

Dagens Amarok går ut av produksjon i Europa i år. Erstatteren kommer først i 2022, men nå er den første offisielle skissen sluppet.

img

Vito i nye versjoner

Norges tredje mest solgte varebilmodell, Mercedes-Benz Vito, har fått et ansiktsløft. Men det er ikke først og fremst i ansiktet endringene er størst. Dessuten kommer nye eVito Tourer, for elektrisk persontransport.

img

Vintertester nye Mercedes Citan

SPIONBILDER: Nylig fikk vi spionbilder av nye Renault Kangoo. Her er den tyske tvillingsøsteren fotografert i full kamuflasjeuniform.

img

Slutt for StreetScooter

Et lite stykke tysk industri- og bilhistorie er over når Deutsche Post nå har besluttet å avvikle produksjonen av elvarebilen StreetScooter i løpet av 2020. De finner heller ingen som vil kjøpe merkevaren.

img

Parkeringsassistent i Transit 2T og Custom

Personbilene har hatt parkeringsassistenter lenge. Nå følger stadig flere nyttekjøretøy etter.

img

Ny L200-spesial

X Edition er navnet på en spesialutstyrt utgave av nye Mitsubishi L200, beregnet på norske kjøpere.

img

Er dette kommende generasjon Kangoo?

SPIONBILDER: Renault har tidligere varslet en ny generasjon Kangoo i 2020. Nå er en kamuflert testbil, som angivelig er den aktuelle modellen, fotografert under vinterkjøring i Nord-Sverige.

img

Her er femte generasjon Volkswagen Caddy

Varebilmodellen som ble Norges nest mest solgte i fjor lanseres nå i ny drakt. Volkswagen omtaler nye Caddy som en «smarttelefon på hjul», «allsidig som en sveitsisk lommekniv». Elektrisk er ikke nevnt med et ord.

img

Syv nye år som politibil

Direktør i Politiets Fellestjenester, Helge Clem og konsernsjef i Bertel O. Steen, Bjørn Maarud undertegnet i dag den nye bilavtalen med Politiets Fellestjenester.

Neste 25 artikler