- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Ny flåtestyring fra Ford

Neste år lanserer Ford to nye webløsninger for flåtestyring i Norge. Systemene skal kunne brukes både på nye og eldre Ford-modeller.

img

Tarok blir navnet på VWs livsstil-pickup

Tarok blir navnet på den fem meter lange pickupen som Volkswagen premiereviste i helgen som konsept i Brasil. Men dessverre, ha ikke for store forhåpninger om å se den i Norge.

img

Satser stort på RAM

Klintberg & Way Automotive (KWA), som eies av den svenske bilgiganten Anders Hedin, er ny offisiell Europa-importør av Dodge og RAM. Pickupen RAM 1500 blir en viktig del av storsatsningen, og første norske forhandler er allerede på plass.

img

Bolt som varebil

Dette er bare en konseptbil, selv om det ikke burde være vanskelig å bygge om en Chevrolet Bolt (aka Opel Ampera-e) etter samme oppskriften.

img

Opprydding i regeljungelen

På Amcars bilhobbykonferanse under Oslo Motor Show dukket det opp en interessant nyhet som viser hvordan Vegdirektoratet med litt drahjelp klarer å rydde opp i urimelig regelverk.

img

Pizza på SEMA

De dagene SEMA har vært åpen i år har Toyota servert pizza. Fra en hydrogendrevet pizzaovn på hjul.

img

Hondas ATV har vokst opp

Med en litt mer militær farge kunne denne gått rett inn i Trident Juncture-øvelsen. Honda har laget en ATV som er blitt voksen.

img

Prøvekjørt: Nye Berlingo og Partner

Tredje generasjon av Citroën Berlingo og Peugeot Partner er rett rundt hjørnet. Men elektriske versjoner kommer ikke med det første.

img

En dag i godtebutikken

Om det er ATV’er eller offroadere eller Stance – eller noe som kan likne på yrkesbiler du er interessert i – Oslo Motorshow tilfredsstille alle ønsker.

img

Pickup på Duster

Det tok ikke mange ukene før Dacias Duster 2 dukket opp som pickup fra en ekstern karosseriprodusent.

img

Hint av ny Mitsubishi L200

Bildet sier ikke mer enn tusen ord, og det gjør ikke pressemeldingen heller. Men 9. november skal vi få vite mer.

img

Vurderer å ta denne elvarebilen til Norge

Nå har Ford startet produksjonen av det elektriske nyttekjøretøyet «Deutsche Post StreetScooter Work XL». Norge er et opplagt land hvor det vurderes salg av el-varebilen, ifølge Ford-importøren.

img

Proace 4x4 til Norge?

Toyotas varebil sto utstilt med firehjulsdrift på bilutstillingen i Paris, og den selges blant annet i Sveits og Østerrike. Men det er usikkert om eller når versjonen kommer til Norge.

img

Dette koster Combo

Opel har satt pris på sin nyeste varebil.

img

Buzz med Transporter-tendenser

Det tok ikke lang tid før Volkswagens elektriske «Bulli»-konsept også kom som helstøpt Transporter. Flere versjoner vurderes.

img

Glem små varebiler – nå kommer syklene

Det ble vist et utrolig antall sykler på den store tungbilutstillingen i Hannover. Flere og flere tror at den er løsningen på siste-kilometer-leveringen.

img

Heimevernet kjøper 360 Volkswagen Amarok som feltvogner

Pickupene skal erstatte mange av Mercedes-feltvognene fra 80-tallet. Bilene skal kunne frakte stridsutrustede soldater, inklusive alt lagsmateriell og forsyninger, for oppdrag på 48 timer.

img

StreetScooter med paddehatt-tendenser

Det tyske oppstartselskapet StreetScooter deltok på Hannover-utstillingen for andre gang. Men med et antall biler som overhodet ikke sto i forhold til selskapets størrelse.

img

Nissan viser camper-serie

Nissan demonstrerer at deres varebiler egner seg ideelt for ombygging til bobiler. De kan til og med by på en utslippsfri variant – har noen andre det?

img

Nissan viser skikkelig spacet Navara

Driver du med avansert stjernekikking er kanskje Navara Dark Sky Concept drømmebilen. Konseptet er utviklet i samarbeid med Den Europeiske Romfartsorganisasjon ESA.

img

Renault lar EZ bli PRO

Renault utvider EZ-familien sin som er en blanding av elektrisk og fantasi. Hannover-fantasien deres hadde meget for seg.

img

Mer elektrisk fra Volkswagen

e-Crafter får nå selskap av elektrifiserte utgaver av Transporter og Caddy. Og endelig fikk vi hilse på elektriske I.D. Buzz Cargo.

img

Satser på kinesisk el-varebil i Norge

Posten Norge har nettopp bestilt tre nye Maxus EV80, og nå varsler den kinesiske produsenten SAIC at de vil satse i det norske markedet.

img

Lover lavere kostnader med «mild hybrid»

Her er de første bildene av Fords nye 2-tonns Transit. Varebilen får sin verdenspremiere på IAA.

img

Igloocar skifter eier

Skapleverandøren blir fransk.

Neste 25 artikler