img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Lekende lett

Kjell Rese har ansvar for alt av brukte biler i Bertel O. Steen-systemet. Varebilene fra Mercedes-Benz, Peugeot og Citroën er produktene som skaper minst hodebry.

img

Kraftig forbedret elektrisk Kangoo

Renault har gjort sitt for at elektriske varebiler skal komme i bruk. Deres Kangoo Z.E. er Europas mest solgte. Nå er modellen fornyet og kraftig forbedret.

img

Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.

img

Mer enn bare varebil

STUTTGART: Nye Mercedes Sprinter er mye mer enn bare selve kjøretøyet. Her er fem ting vi har lært om den nye storbilen.

img

Flere nyheter fra Ford

Ford fortsetter å rulle ut fornyelser i Transit-familien. Connect og Courier er foreløpig sist ut.

img

Posten tester kinesisk elvarebil

Posten Norge tester nå ut en elektrisk varebil av typen Maxus EV80 fra kinesiske SAIC i juletrafikken i Oslo.

img

De nye varebilavgiftene - etter budsjettavtalen

FERDIG KALKULERT: Her ser du engangsavgiften på alle varebiler i 2018.

img

Ny Transit Custom på plass i april

Fords nye varebil i 1-tonn segmentet, Transit Custom, er klar for det norske markedet i april 2018. Året etter kommer en plug-in hybrid med elektrisk rekkevidde på 50 kilometer.

img

Kan eVito løfte salget av varebiler i Norge?

BERLIN: Mercedes-Benz har løftet på sløret for eVito. Når den kommer til Norge er uvisst, men vi har naturligvis allerede kjørt elvarebilen som vil bidra til å sette fart i elektrifiseringen av det norske varebilmarkedet.

img

Her er nye Land Cruiser

Toyota er klar med en ny generasjon Land Cruiser. Her får du velkjent fremkommelighet og komfort i en moderne innpakning.

img

Med el-vare
i utleie-flåten

125 store elektriske varebiler vi overhodet ikke kjenner i Europa, skal nå inn i utleieflåten til et av verdens største transportløsnings-firmaer: Ryder.

img

StreetScooter snuser på Norge

– Vi er ikke i Norge med våre elektriske varebiler ennå, men forhåpentlig vil det skje snart, sier avdelingsleder Stefan Meinert hos bilprodusenten som eies av Deutsche Post. Nå kommer også 20 kubikks påbygg etter påtrykk fra en baker.

img

Sent, men godt

Med X-klasse tetter Mercedes det «siste hullet» i porteføljen. Den kommer sent, men godt.

img

Fremtidens varebiler i (fra) Tokyo

Bilutstillingen i Tokyo består – tro det eller ei – av meget mer enn fantasifulle personbil-konsepter. Vi finner faktisk noen fantasifulle varebilkonsepter der også. Her er to av dem.

img

Mini-varebiler populært

Dette er faktisk Opels nyeste varebilutgave: Corsavan.

img

Minste MAN snart klar for Norge

Salget av varebilen TGE starter før jul og de første «norske» bilene skal leveres i april. Importøren melder om stor interesse, spesielt for kombinasjonen kraftig motor, firehjulsdrift og automat.

img

Første hydrogenbil på grønne skilt

Franske Symbio FCell har solgt rundt 250 Renault Kangoo ZE H2 i Europa. Nå er den første batterielektriske varebilen med brenselcelle rekkeviddeforlenger på plass i Norge.

img

Drifting-kongens «helrå» servicebil

Fredric Aasbø (32) er kjent som en perfeksjonist bak rattet i sin Toyota GT86. Heller ikke i servicebilen overlates noe til tilfeldighetene.

img

Tråkker til for varebilsalget

Salgssjef Flåte, Eirik Nilsen, ved Birger N. Haug i Oslo tråkker til - bokstavelig talt - for å øke Nissans markedsandel i nytte-segmentene. Forventningene til e-NV200 med forlenget rekkevidde er høye.

img

Forbedret el-Nissan i Oslo

Kanskje ikke nytt at Nissan nå introduserer en ny og sterkt forbedret Leaf, og at de gjør det i Oslo, men dette dreier seg om e-NV200.

img

El-park til pickuper

ZF – og de burde vite det – påstår at dette er første gang en større pickup-truck blir levert med elektrisk park-brems.

img

Mercedes letter på sløret om ny Sprinter

Bilen skal Europa-lanseres i løpet av første halvår 2018.

img

Så langt kom Isuzuen på en tank diesel

1.602,5 kilometer ble fasiten.

img

Ranger i begrenset utgave

Nå kommer Ford Ranger i en helt ny og eksklusiv versjon. På den internasjonale bilmessen i Frankfurt blir Ranger Black Edition vist frem for første gang.

img

Hvor langt kommer de på en tank?

Hvor langt kan en pickup på nesten to tonn kjøre på en tank drivstoff? Det vil Isuzu-importør RSA finne ut av.

Neste 25 artikler