- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Amazon gir deg racing

Da Amazon nylig hadde sin store, årlige Computing konferanse i Las Vegas var den store greia en racerbil. Men det skulle vie seg å ligge litt mer under.

img

V eller flat, 6, 8 10 eller 12?

Det er kanskje ikke nødvendig at kaffen er fantastisk, hvis kaffemaskinen er det.

img

Hankooks muntre fantasier

Det må være spennende å tegne dekk hos Hankook. Der får man åpenbart lov til å gjøre det meste.

img

Klassevinnere i sikkerhet

EuroNCAP har offentliggjort en liste over hvilke biler som gjorde det best i sine respektive klasser i 2018.

img

Rinspeed downsizer

Det er et år siden Rinspeed fortalte hva de skulle vise oss på årets CES. Da er med andre ord tiden inne for at vi skal få et glimt av hva som kommer på neste års.

img

Verdens mest ettertraktede

Når du søker etter en bil på internett betyr det antakelig at du er interessert i den. Det finnes flere som er interessert i Toyota enn i noe annet bilmerke på hele kloden, forteller en gøyal undersøkelse. (Bare svenskene er interessert i Volvo)

img

Gammel-Aston på el

Aston Martin bygget om klassikere til eldrift. Men heldigvis slik at hele prosessen kan reverseres.

img

Heftig Leaf fra Nismo

Nissans spesialister innen motorsport har laget en heftig utgave av Leaf. Bare for å spre litt glede.

img

En glad bok om kjøreglede

Kjøregleder heter en av høstens bøker. Av Hans Erik Næss. Hvis du tror det er en vanlig reisehåndbok for bilturister så tro om igjen. Det er ikke en gang et bilde i boka. Hurra.

img

Fra hud til stål

Har du av en eller annen grunn årets Stahlgruber-kalender på garasje-veggen, så ta godt vare på den. Det blir den siste av den slags.

img

Katastrofesmell for Fiat og Jeep

EuroNCAP har offentliggjort resultatene fra ni nye kollisjonstester. For FCA er resultatene nedslående.

img

Nissan rundet 50.000 Leaf i Norge

Nissan passerte på mandag 50.000 Leaf i Norge. De betyr at en firedel av alle nyregistrerte elbiler er en Leaf.

img

Bilsalget ned, elbiler opp

November ble nok en minusmåned for bilregistreringer. Samtidig befestet Volkswagen posisjonen som største merke og Nissan markerte nok en gang at Leaf blir den soleklare vinneren i 2018.

img

Samurai-kampen

Hvis ikke Nissan hadde snublet i januar hadde vi ikke hatt noen førsteplass-kamp å se frem mot. Nå er det fremdeles Toyota som leder Japan-mesterskapet. Marginalt.

img

Bare gå, jeg ser deg

Jaguar foreslår snille øyne som et våpen for å avhjelpe frykten for autonome biler.

img

Konkurrerer om tittelen Årets Bil i 2019

Av 38 kandidater sitter juryen som i løpet av vinteren skal stemme fram Årets Bil i Europa for 2019 igjen med sju finalister.

img

Hyundai med norsk reklamefilm

Hyundai Norge har fått utviklet en lokal reklamefilm for Nexo. Her møter du blant andre en ikke ukjent friidrettsstjerne.

img

Nedtelling til ny 911 - del 7

Natten til onsdag norsk tid skal Porsche avduke åttende generasjon 911 på bilutstillingen i Los Angeles. Vi tar et tilbakeblikk på noen milepæler fra den 55-årige 911-historien.

img

Kunstig intelligens i reklame

Historien til denne reklamefilmen er skrevet av IBMs Watson. Kunstig intelligens med andre ord. Det vil åpenbart fremdeles være behov for mennesker for å lage døll reklame.

img

Nedtelling til ny 911 - del 6

27. november skal Porsche avduke åttende generasjon 911 på bilutstillingen i Los Angeles. Vi tar et tilbakeblikk på noen milepæler fra den 55-årige 911-historien.

img

Nedtelling til ny 911 - del 5

Den 27. november skal Porsche avduke åttende generasjon 911 på bilutstillingen i Los Angeles. Vi tar et tilbakeblikk på noen milepæler fra den 55-årige 911-historien.

img

Alternativ til bøker

Selvfølgelig er bøker fremdeles den beste julegaven. Men det hender det dukker opp fristende alternativer. Som disse retro lekebilene fra Candylab.

img

Nedtelling til ny 911 - del 4

Den 27. november skal Porsche avduke åttende generasjon 911 på bilutstillingen i Los Angeles. Vi tar et tilbakeblikk på noen milepæler fra den 55-årige 911-historien.

img

Bybil som krymper

Her er et bybilforslag fra Israel. City Transformer byr på en ekstra liten finte – den folder seg sammen når den skal parkeres og tar ikke mer plass enn en motorsykkel.

img

Nedtelling til ny 911 - del 3

Den 27. november skal Porsche avduke åttende generasjon 911 på bilutstillingen i Los Angeles. Vi tar et tilbakeblikk på noen milepæler fra den 55-årige 911-historien.

Neste 25 artikler