img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Mini-mani i Genève

Det var uvanlig mye originalt Mini på Genève-utstillingen i år. På tross av at det fremdeles er et år til den kan feire 60-årsdagen sin.

img

Bråstopp hos Brembo

Brembo er et navn med samme klang som Weber, eller Marelli, eller Ferrari for den saks skyld. De viser seg frem de også.

img

Renault nesten på sporet

Det beste man kan si om Renaults EZ-GO er at den er en kontrast til resten av Genève. Ikke sporty, ikke flashy og ikke en antydning av toppfart som man kan skryte av.

img

Genève, 8. mars 2018

Så mye som kan endre seg på et år. I fjor var Genève-utstillingen full av vertinner med kvaliteter. I år er det nesten tomt for vertinner. Med, og eller uten kvaliteter.

img

Pininfarina ser mot øst

Pininfarina viser oss sko, en ny sykkel og henter frem et eldgammelt Formel-1-forslag, men er også helt a jour med hydrogenracer og elektrisk Gran Turismo rettet mot asiatiske markeder.

img

Full fart i Genève

Så er vi i gang igjen, dagen før dagen før dagen. Velkommen til 173 bilder av biler du (nesten) ikke har sett fra en utstilling vi (nesten) ikke har sett.

img

Årets bil i Europa

Volvo XC40 er kåret til Årets Bil i Europa. Den vant med klar margin, og var også favoritten hos det norske jurymedlemmet.

img

Gammel 500 for sommeren

500-baserte Beach Buggies med kurvfletting i setene tilhører ikke sjeldenhetene, men denne sommer-Femhundreden har tatt det hele litt lenger.

img

Rubelpurka vokser

Niva begynner å bli en av våre nostalgi-favoritter. Nå har hun stille og rolig lagt på seg to dører til – ikke nødvendigvis en fordel.

img

Bilsalget: Nedgang over hele fjela - nesten

Registreringsstatistikken for februar viser en nedgang på 13,5 prosent. Hittil i år er nedgangen på hele 21,9 prosent. Men elbilene og ladehybridene fortsetter fremgangen.

img

Ugla flyr – for alvor

Nulltilhundre på under to sekunder – ikke bare lovet de oss det, nå har de gjort det også.

img

Flygende bil til Genève

Vi hadde en flygende Italdesign på Genève-utstillingen i fjor. Og i Frankfurt hadde vi fire flygende greier. På årets Genève-utstilling stiller i hvert fall ett bilfly/flybil. Fra Nederland!

img

Løp og kjøp

Lurer du på hvordan BMW X2 står seg mot Volvo XC40, eller kanskje hva Seat Ateca har å by sammenlignet med konsernsøskenbarn Skoda Karoq og VW Tiguan? Da er bladet Bil 4/2018 noe for deg.

img

Cupra på egne bein

Seat gjør som en rekke andre produsenter – de etablerer Cupra som eget merke. Målet er å doble salget innen fem år.

img

Vietnam blir produsent

Ambisiøst prosjekt fra en ny produsent i Vietnam. Vinfast, med BMW under, Pininfarina over og Magna Steyr inni.

img

Ny Peugeot, klar for Genève

Det er ikke sååå lenge siden jeg kranglet med Peugeot om den nye, veike løven deres. På Genève-utstillingen får vi se en ny – og større – utgave.

img

Nå kommer Volvos treere

Volvo lanserer nå sin første tresylindrede motor. Motoren er modulbasert og skal først tilbys i XC40.

img

Farvel til høy auksjonspris

Spekulantene kan umulig like det. Jaguar bygger flunkende nye D-typer, og det ble bråstopp for ekstreme auksjonsverdier.

img

Nytt liv i Stratos

En ny Stratos skal debutere i Genève. Med minst ti års historie bak seg – pluss de klassiske Stratos-tradisjonene.

img

Bakhjulsdrevet Audi

Audi har laget et lite opplag av R8 med bakhjulsdrift. Nå får de første kundene sine biler.

img

Isetta-kloning rykker nærmere

Det er to år siden vi så Microlino første gang. Nå virker det som at denne Isetta-inspirerte boblen er kommet nærmere – med italiensk hjelp.

img

Mer fornøyde bileiere

J.D. Powers har offentliggjort sin årlige kvalitetsundersøkelse. Den viser at flere amerikanere enn tidligere er fornøyd med sine biler.

img

Klatret 999 trinn

En Range Rover Sport rattet av en Formel E-fører satte nettopp verdensrekord i trappeklatring med bil: 999 trinn i ett jafs.

img

Tegn i tiden?

Avenue des Champs-Elysées har mistet 40 % av sine attraksjoner. Men heldigvis: de som er igjen leverer så det holder.

img

Verdens mest solgte SUV-er

Toyota RAV4 var verdens mest solgte SUV i 2017, men det skyldes at den viktigste utfordreren selges under forskjellige navn i USA og resten av verden.

Neste 25 artikler