img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Civic med størst vekst

Tre tydelige signaler i den globale modell-statistikken i fjor. Civic med et fantastisk hopp, F-serien krysset milliongrensen og SUV-er tar snart ledelsen.

img

Fem euro for Fiat 500

Italias Nasjonalbank har utgitt en ny mynt som feirer 60-års dagen for Fiat 500.

img

Flyvende trehjuling

Det har vært mange flyvende biler de siste årene. Samsons luftfarkost er imidlertid litt annerledes – den har bare tre hjul når den kjører på landeveien.

img

– Bilen er uunnværlig

Byenes trafikkproblemer er ikke problemer for hele Norge, mener KNA-sjefen. Det aller meste av Norge består av bygd og utmark hvor livet er nærmest umulig uten bil.

img

Volkswagen størst igjen

Foreløpige opptellinger viser at Volkswagen Group er verdens største bilkonsern når salgstallene summeres. Men det er meget tett i toppen.

img

Spennende Corvette

Frem til den neste Tesla-roadsteren kommer er det vel Corvette fra Genovation som er verdens raskeste elektriske åpne.

img

BMW på glatta

Tyskerne håper du skal merke litt BMW under den kommende vinterolympiaden. Siste OL endte uten at nasjonen fikk noen medalje i bob. Det skal BMW være med og rette opp.

img

Soltak med måne og mer

Harman viser frem teknologi som lar deg vise hva du vil i «soltaket» og høyttalere som tar fasongen til dine favorittmerker.

img

BMW setter nye Guinness-rekorder med M5

BMW har satt ny verdensrekord etter at en M5 har driftet i åtte timer. De har også satt ny rekord i parallelldrifting. Bilen ble tanket mens den var i fart.

img

Mercedes med touch

Mercedes-Benz fornyer hele multimedie-systemet sitt, og lanserer det først i sin minste modell.

img

Forhandlerkjede samles under ett navn

Automobil-gruppen samler alle sine bilforhandlere under ett navn – Mobile. Det nye navnet representerer mobilitet, pålitelighet og nye muligheter.

img

Første kapittel i Møller-historien

Med et klenodium fra 1936 er nå første kapittel i Møller-konsernets historie ferdigskrevet. Alt som kom tidligere er egentlig bare en lang prolog. Men fremdeles er det noe som mangler.

img

Toyotas autonome boks

Toyota overrasker på CES med en hel familie konsept-bokser. Oppskriften følger Rinspeed og VW Sedric.

img

Toyota skjerper synet

Med den nye Plattform 3 bilen sin påstår Toyota at de kan se 200 meter i alle retninger hele tiden.

img

Ny vrakpantordning

Fra årsskiftet er det innført vrakpant for flere rullende gjenstander enn bare biler.

img

Honda med nye roboter

Honda er selvfølgelig på plass på årets CES. Denne gang med det de kaller 3E Robotics Concept. I klartekst er det blant annet en selvgående off-roader og et batteribytte-system for elbiler.

img

Radar i lyktene

Magneti Marelli er på plass i Las Vegas. Ikke med en selvkjørende bil riktignok, men med noe såpass smart som lykter med integrert radar og lidar. «Smarte hjørner» kaller de opplegget.

img

Elbil-teknologi spres

BMW har utviklet ny teknologi til i3 som er så smart at den skal innføres i hele familien.

img

Syv års garanti for Fiat og Alfa

FCA Norge utvider garantitiden til 7 år for alle nye Fiat- og Alfa-modeller solgt gjennom offisielle kanaler.

img

Kia viser todelt konsept

Kia skal stille ut en konseptbil på den store elektronikkmessen CES som åpner i Las Vegas 8. januar. Her vises både nær og fjern fremtid.

img

Nissan får egen tankeleser

Det er skummelt når bilen kan oppføre seg som din gamle ektefelle ved å vite nøyaktig hva du kommer til å gjøre eller si, sekundet før du gjør det.

img

SUV-rekord i fjor

Nordmenn elsker SUV. Én av tre som handlet ny bil i fjor valgte et slikt høybygg, og fire av fem krysset av for firehjulsdrift.

img

Schibsted med Årets Bil!

Du visste kanskje ikke at Schibsted – Norges største mediekonsern – har valgt sin «Årets Bil». Tro det eller ei – den gikk til Seat Arona.

img

Ringen-rekord, med henger

Litt over 12 minutter. Rundt Nürburgring. Kanskje ikke så mye å rope hurra for? Eller – dette var tross alt med to Porscher og tungt lastet henger.

img

Rekordsalg av nye biler

Med 179.594 nye og bruktimporterte biler endte 2017 historisk: Aldri har det blitt nyregistrert flere biler i Norge. Og naturligvis ble det satt ny elbilrekord, ny rekord for ladbare hybrider og ny 4x4-rekord. VW Golf solgte for tiende gang på rad best, fulgt av BMW i3 og Toyota RAV4.

Neste 25 artikler