img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Bilverden

img
img

Nye stjernesmell

EuroNCAP har offentliggjort resultatene fra fire nye kollisjonstester. Her spriker det fra maks score til halv stjerner.

img

Verdens kjappeste Jetta

Så vidt meg bekjent har aldri tidligere en Volkswagen Jetta bikket 210 miles. Men nå har det skjedd, akkurat som planlagt.

img

Bilimportører bryter med Elbilforeningen

Mange av de store bilimportører sier opp sine avtaler med Norsk Elbilforening. Importørene har lenge vært en viktig vervekanal for foreningen.

img

Stort og smått på Caravanmessen

Norges Varemesse i Lillestrøm fylles til randeng med bobiler og campingvogner i alle prisklasser. Dyrest er bobilen Concorde Centurion til nesten åtte millioner kroner – rimeligst er teltvognen Camp-Let til 50.000 kroner.

img

Avgiftsøkningen med NEDC2

Beregninger fra Bilimportørenes Landsforening viser at det skattbare utslippet øker med i gjennomsnitt 6,7 prosent når NEDC2 nå er innført.

img

Automechanika med nye rekorder

5000 utstillere fra 170 land er noe av det Automechanika byr på. I går var første dagen. Vi er på plass.

img

Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.

img

Campingvognen dytter elbilen!

Fremtidens campingvogn har solceller på taket, dytter bilen opp bakkene, kan parkeres via en app på mobilen og lader elbilen din når du står parkert.

img

Mustang feirer 10 millioner

Det går inflasjon i bursdager for tiden. Jeg vet ikke hvor mange som feirer 70 år i år. 70 år? Pleide det ikke å være 75 som var såpass rundt at det var verdt en fest? Men å feire Mustang nummer 10 million, det skal Ford få lov til. Den er innafor.

img

Verdensrekorder for traktor

Ny verdensrekord til Finland: Fartsrekord for autonom traktor-brøyting av snø.

img

Unik mulighet på Rudskogen

Er du i aldersgruppen 16-17 år og holder på å ta lappen? Da kan du få en unik mulighet om du legger turen til Rudskogen i helga. I tillegg til mye god underholdning.

img

Volvo ser inn i fremtiden

De fleste innser at vi er på vei mot en autonom fremtid. Men det er ikke akkurat morgendagen Volvo ser for seg når de sier: Hvorfor fly når du kan bli kjørt?

img

BMW åpner for bestilling av iX3

Som de første i verden, kan norske kunder nå reserve den kommende elbilen BMW iX3. Dermed kan vi regne med en ny bil med lange ventelister.

img

Ford setter fokus på mobilbruk

Unge sjåfører har en stygg tendens til å surfe og skriver meldinger mens de kjører bil. Nå tar Ford fatt i problemet.

img

Første e-tron av samlebåndet

I dag har Audi startet produksjonen av sin nye e-tron ved fabrikken i Brussel. Her er det ikke bare bilen som er utslippsfri.

img

Endelig: Nå skal EQ avdukes

Hva er dette med EQ i alle navn? Nå sist, Statoil som byttet navn og fikk inn de samme bokstavene som Mercedes av en eller annen grunn bruker som initialer på sine elbiler.

img

Gratulerer med dagen, Dacia

Dacia er beskjeden, også når det gjelder jubileum. Ikke akkurat trompeter og raketter fordi om de fyller 50 år. Men en gratulasjon fortjener de virkelig.

img

Skodas nye uttrykk

Skoda har sendt ut en skisse som dels skal antyde hva vi får se på Paris-utstillingen, og dels skal antyde det kommende designspråket for fremtidens kompaktbil.

img

Ny Macan på båndet

Serieproduksjonen er i gang av «nye» Porsche Macan. Den er snart oppe i samme takt som forgjengeren.

img

BMW søker oppmerksomhet

Det kan virke som BMW ønsker mer oppmerksomhet rundt sine prototyper. For andre gang på kort tid sender de oss egne «spionbilder».

img

Arteon med nytt blikk

Volkswagen har gått litt nye veier foran Arteon-lanseringen i USA. De lånte bort bilen til en New York fotograf og stilte ut resultatet i et av de virkelige store bilmuseene her i verden.

img

Trekkplaster i Basel

Nå som årets to viktigste bilutstillinger er over, Goodwood Festival og Pebble Beach, er det allerede klart for en helt ny: Grand Basel åpner den 6. september og varer til den 9.

img

Bertel O. Steen ønsker flere lyse hoder

Bertel O. Steen fortsetter jakten på digitale hoder, forteller en NTB-distribuert pressemelding fra konsernet.

img

Fra Kina til Norge

Noen måneder etter at BMW avduket en spennende konseptbil i Kina, er den på vei til to norske byer. Men du må enten på messe eller kunstmuseum for å få sett den.

img

Jaguar E – for Elektrisk

Hvorfor i all verden, er det opplagte spørsmålet! Jaguar reiser til Pebble Beach og har med seg en nesten 60 år gammel bil som de har satt en moderne elmotor i. Hvorfor i alle dager?

Neste 25 artikler