img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Lastebil på YrkesBil.no
- Brukte lastebiler - Lastebilnyheter - Næringslivsnyheter

img
img

Med fyr og flamme

Jovisst, vi vet at det heter «i fyr og flamme», men ikke her. Vi har vært med på kjøring slik de gjorde for 75 år siden. Knott og generator.

img

Nye regler for dekk til lastebiler og busser

Alle lastebiler og busser som typegodkjennes etter 1. november 2017 må ha dekk som avgir mindre støy og har betydelig lavere rullemotstand enn dagens dekk. Fra 2020 gjelder reglene for alle tungbildekk.

img

Ekte Scania-kjærlighet

Glem Paris og Roma. For det norske paret Robert Steen og Ann-Kristin Tveterhagen var Södertälje det ultimate stedet å gifte seg.

img

Videoen alle som ferdes i trafikken bør se

Norges Lastebileier-Forbund fikk over to millioner visninger på trafikksikkerhetsvideoen «Stopp, se og vink». Nå lanserer de oppfølgeren.

img

Førerløst krever planlegging

Automatisert landeveistransport vil redusere utgifter og utslipp og vil gjøre trafikken tryggere. Men vil også bety mye for sysselsetting. Derfor krever det solid planlegging, skriver ITF i en rapport.

img

Mercedes 3D-printer reservedeler i metall

Garanterer samme funksjonalitet, pålitelighet, varighet og kost-effektivitet som deler produsert på konvensjonelt vis.

img

15 selvkjørende paller

Et svensk selskap har drømt seg frem til en doning som skal kunne frakte 15 paller førerløst mellom Gøteborg og Helsingborg. Logan-trucken var tøffere, men den svenske er kanskje nærmere.

img

Vegvesenet svarer på tiltale

De fleste tunge kjøretøy på norske veier har sin obligatoriske bompengebrikke på plass. Godt over 90 prosent betaler sin passering.

img

Lurer seg unna bombetaling

Det er påbudt med bombrikke for alle tunge kjøretøy som opererer langs norske veier – også de utenlandske. Men kan vi være sikre på at alle gjør opp for seg?

img

Klassiske yrkesbiler på bane

Sist uke ble det arrangert treff for klassiske busser og lastebiler på den svenske racerbanen Ring Knutstorp. Her får du en bildekavalkade fra arrangementet.

img

Volvo Trucks’ viktigste USA-nyhet på 20 år

DUBLIN, VIRGINIA: Volvo lanserer en helt ny serie langtransportbiler for det amerikanske markedet. Nå har den største hytta blitt enda større.

img

MAN fornyer D08-serien

MAN foretar nå en kraftig fornyelse av motorserien D08. Viktigste nyhet er at verken de fire- eller seks-sylindrede motorene heretter har eksos-resirkulering, EGR.

img

Vognmannen i sørlandsk sommersol

Veteranlastebil-løpet Vognmannen satte sitt preg på det sommerlige Sørlandet.

img

Elektrisk løft på gang

Øivind Sundby hadde en drøm om å kjøre kran på strøm. Nå etterspør stadig flere kunder lastebilen hans med kranen som kan operere fossilfritt og nær lydløst.

img

Volvo FE med sterkere motor

350 hestekrefter, 1.400 Nm og en ny foraksel med akseltrykk på opptil ni tonn.

img

Autonom søppelbil

Sammen med Renova tester Volvo nå ut en robotkjørt søppelbil. Det oppsiktsvekkende er også at den jobber bak frem.

img

Nå kan du sove i G-serien også

Scania utvider hytteprogrammet med sovehytter i G-serien.

img

Scania lanserer ny V8-generasjon

Den nye motorgenerasjonen omfatter tre effektnivåer, 520, 580 og 650 hestekrefter.

img

Sniktitt på ny Stralis

Iveco skulle få en pris for kvaliteten på deres fabrikk i Madrid. Da benyttet de samtidig anledningen til en kjapp forhåndsvisning av en ny anleggsbil.

img

Bruker 3D-printing for å lage avanserte lastebildekk

Michelins nye X Multi-serie for tunge lastebiler skal være både smartere og mer slitesterke enn noensinne, mye takket være 3D-teknologi.

img

Brukt og nytt på YrkesBil.no

Sjekk ut våre oppdaterte databaser med brukte lastebiler og varebiler. I tillegg finner du nybilpriser og tekniske data på alle varebilmodeller i Norge.

img

– Bruktmarkedet er snudd på hodet

Prispress, eksport, sterke oppkjøpere og miljøfokus. Salgssjef for brukte lastebiler i Volvo Norge, Leif Røvik, opplever at bruktmarkedet er snudd opp ned i løpet av hans 17 år i «gamet».

img

Ustoppelig moro

Når Unimog-ekspert Espen Berger skal demonstrere allhjulsdriftens egenskaper går det vilt for seg. Han tester ikke hva som går, men hva som ikke går.

img

MAN dobler garantitiden på deler og service

Øker fra 12 til 24 måneders garanti på service og originaldeler.

img

Nå kan du boltre deg i nye anleggsmaskiner og lastebiler

Volvo åpner sitt anleggseldorado for store og små de to siste dagene.

Neste 25 artikler