- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Hint av ny Mitsubishi L200

Bildet sier ikke mer enn tusen ord, og det gjør ikke pressemeldingen heller. Men 9. november skal vi få vite mer.

img

Vurderer å ta denne elvarebilen til Norge

Nå har Ford startet produksjonen av det elektriske nyttekjøretøyet «Deutsche Post StreetScooter Work XL». Norge er et opplagt land hvor det vurderes salg av el-varebilen, ifølge Ford-importøren.

img

Proace 4x4 til Norge?

Toyotas varebil sto utstilt med firehjulsdrift på bilutstillingen i Paris, og den selges blant annet i Sveits og Østerrike. Men det er usikkert om eller når versjonen kommer til Norge.

img

Dette koster Combo

Opel har satt pris på sin nyeste varebil.

img

Buzz med Transporter-tendenser

Det tok ikke lang tid før Volkswagens elektriske «Bulli»-konsept også kom som helstøpt Transporter. Flere versjoner vurderes.

img

Glem små varebiler – nå kommer syklene

Det ble vist et utrolig antall sykler på den store tungbilutstillingen i Hannover. Flere og flere tror at den er løsningen på siste-kilometer-leveringen.

img

Heimevernet kjøper 360 Volkswagen Amarok som feltvogner

Pickupene skal erstatte mange av Mercedes-feltvognene fra 80-tallet. Bilene skal kunne frakte stridsutrustede soldater, inklusive alt lagsmateriell og forsyninger, for oppdrag på 48 timer.

img

StreetScooter med paddehatt-tendenser

Det tyske oppstartselskapet StreetScooter deltok på Hannover-utstillingen for andre gang. Men med et antall biler som overhodet ikke sto i forhold til selskapets størrelse.

img

Nissan viser camper-serie

Nissan demonstrerer at deres varebiler egner seg ideelt for ombygging til bobiler. De kan til og med by på en utslippsfri variant – har noen andre det?

img

Nissan viser skikkelig spacet Navara

Driver du med avansert stjernekikking er kanskje Navara Dark Sky Concept drømmebilen. Konseptet er utviklet i samarbeid med Den Europeiske Romfartsorganisasjon ESA.

img

Renault lar EZ bli PRO

Renault utvider EZ-familien sin som er en blanding av elektrisk og fantasi. Hannover-fantasien deres hadde meget for seg.

img

Mer elektrisk fra Volkswagen

e-Crafter får nå selskap av elektrifiserte utgaver av Transporter og Caddy. Og endelig fikk vi hilse på elektriske I.D. Buzz Cargo.

img

Satser på kinesisk el-varebil i Norge

Posten Norge har nettopp bestilt tre nye Maxus EV80, og nå varsler den kinesiske produsenten SAIC at de vil satse i det norske markedet.

img

Lover lavere kostnader med «mild hybrid»

Her er de første bildene av Fords nye 2-tonns Transit. Varebilen får sin verdenspremiere på IAA.

img

Igloocar skifter eier

Skapleverandøren blir fransk.

img

Mer hybrid fra Ford

Viser «mild hybrid»-variant av Transit 2T på IAA.

img

Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.

img

Volkswagen e-Crafter klar for å innta byene

Om du driver transport over lange avstander kan du nok glemme Volkswagen e-Crafter inntil videre. Holder du deg stort sett i sentrum, med inntil 1,72 tonn nyttelast, snakker vi trolig om en drømmevarebil.

img

SsangYongs nye pickup er på plass i Norge

Rexton Sports er navnet på pickupen som får en startpris på 424.900 kroner.

img

En god Combo

Ikke bare er den nye lille fra Opel utstyrt med kvikke motorer og mulighet for åttetrinns automat. Smarte interiørløsninger og elektronisk lasteindikator kan bidra til en bedre hverdag både på jobb og fritid.

img

Følger Volkswagen i hybridsporet?

Ikke før hadde vi skrevet at Ford er «alene» om å satse på hybridløsning i varebil, før disse spionbildene av neste generasjon Volkswagen Transporter dukker opp.

img

Ford tar egne veier med Transit plug-in-hybrid

Mens «alle andre» lanserer batterielektriske varebiler, velger Ford å satse på en hybridløsning for Transit Custom. YrkesBil er blant de første mediene som har fått prøvekjøre bilen.

img

Nå starter salget av elektriske Mercedes eVito

eVito blir den første elektriske varebilen fra Mercedes-Benz i det norske markedet. Og endelig får vi vite hva prisen blir.

img

Råtass-Ranger kommer til Europa

Den var først forbeholdt andre markeder enn det europeiske, men nå varsler Ford at Ranger Raptor skal lanseres på våre trakter neste år.

img

Prisen på e-Crafter klar

Betydelig dyrere enn Crafter med dieselmotor, men billigere enn «tvillingbroren» MAN eTGE.

Neste 25 artikler