img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img

Varebil

img
img

Tre varebilmerker samles

Etter at RenaultNissan gikk tungt inn i Mitsubishi har det skjedd mye. Det siste er at varebilvirksomhetene samordnes.

img

Helomvendig for privat bruk av yrkesbil

Myndighetene har snudd i en viktig sak om privat bruk av yrkesbil. Det kan bety store besparelser for yrkesbilbrukere allerede fra skatteåret 2016, ifølge direktør Jan Traaseth i Motor Finans (bildet).

img

Fords varebil-fremtid

Droneteknologi spiller en viktig rolle, sammen med varebilen, også i Fords fremtidsvisjon om den moderne storbyen.

img

Rekordår for Mercedes-Benz Vans

359.100 biler og en omsetning på 12,8 milliarder Euro – begge viser en vekst på 12 prosent – er nye rekorder for varebildelen til Daimler.

img

Godt år for VW-Nytte

477.000 biler i fjor. Aldri har VW Nutzfahrzeuge hatt en så stor produksjon.

img

Ford plugger London

Samtidig som Ford forteller at de er Europas største varebilmerke for andre år på rad, lanserer de et prosjekt som er minst like interessant. Plug-in hybrid varebiler for London.

img

Mercedes-Benz med «last mile»

Under høstens oppkjøring til IAA viste Mercedes-Benz flere muligheter for «last mile delivery». Nå investerer de tungt i en av løsningene.

img

Volkswagens nye mikrobuss

Det har vært snakket om en ny mikrobuss fra Volkswagen i årevis. Nå står en konseptutgave i Detroit, klar for bruk i 2020.

img

Transit kommer som plug-in hybrid

Ford lanserer Transit Custom som plug-in hybrid i Europa i 2019.

img

Peugeot og Citroën kampanje

Importøren av Citroën og Peugeot, Bertel O. Steen, gjør valg av grønn varebil mer attraktivt. Nå kan du få 50.000 kroner for din gamle dieselbil.

img

Skoda håper å selge Kodiaq på grønne skilt

Kodiaq, Skodas nye SUV, er så stor at den kanskje får plass til varebilkassen slik at den kan registreres som toseter på grønne skilt.

img

Kangoo tar deg lengre

Renault Kangoo Z.E. er en av få varebiler som leveres som elbil. Nå sørger utvidet rekkevidde for at den blir enda mer attraktiv.

img

Ford jåler opp Transit

Dagene med den klassiske hvite varebilen er forbi, mener Ford.

img

Store ambisjoner for nye Volkswagen Crafter

PRØVEKJØRT: Nye Volkswagen Crafter leverer varene bedre enn noen gang, og er klar for å vise Mercedes ryggen. Det er den norske importøren også, med salgsmål på 1.000 biler i året.

img

Fra Formel E til distribusjonsbil

Et engelsk selskap, sterkt involvert i elektrisk racing, forteller at de planlegger elektriske distribusjonsbiler fra 3,5 til 26 tonn.

img

Henning Solberg avduket Ken Block-varebil

Henning Solberg dro av duken på Ken Blocks egen varebil. Ken Block selv hilste til Oslo Motor Show på video.

img

X-klasse, Mercedes med Nissan Navara i bunnen

Ta en Navara, fiks på utseendet, bygg inn et nytt interiør og oppgrader komforten – og vips så er Nissan-bilen blitt til en flott Mercedes X-klasse. Om et drøyt år er bilen i Norge.

img

Transit, verdensmester

Bestselger i USA, i Kina og i Europa gjør Transit til verdens mest solgte varebil-modell. Men en Transit er ikke den samme Transiten overalt.

img

Bring kjøper store el-varebiler

Posten og Bring er blant de første norske transportørene som tar i bruk store elektriske varebiler. Bilene skal frakte varer til bedrifter i Oslo sentrum.

img

Verdenspremiere på Ken Blocks signerte varebil

Oslo Motor Show kan denne gang by på en verdenspremiere: Ford Transit Custom V-Sport Ken Block Signature Edition. Så kryss av i kalenderen for siste helg i oktober.

img

– Næringsfiendtlige varebilavgifter

Konsekvensene av 2017-forslaget kan bli dramatisk for et allerede presset næringsliv, mener direktør Stig Morten Nilsen i Norges Bilbransjeforbund (NBF).

img

Elektrisk Crafter klar for kundene neste år

Volkswagen e-Crafter har en nyttelast på 1,7 tonn og rekkevidden skal være over 200 kilometer. Men toppfarten er begrenset til 80 km/t.

img

Kampen om livstid-kunden

På årets IAA var det mer åpenbart enn noen gang at det er ikke en bil eller en tjeneste leverandørene ønsker å selge deg. De vil selge deg et nettverk der du MÅ befinne deg resten av livet. Velkommen til konnektiviteten.

img

Årets hvafforno?
Sirkus IAA

Noe av det morsomste der pompøse journalister er samlet, er utnevnelsen av «Årets ettellerannet». IAA er full av både pompøse og «årets».

img

IAA-festen er i gang

HANNOVER: Den store nyttekjøretøymessen IAA åpner dørene for publikum torsdag. Vi har sniktittet for å gi deg en smakebit på hva som finnes.

Neste 25 artikler