- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Valutakrise: Varebilen ble 62.500 kroner dyrere over natta

Flere bilimportører har varslet prisjusteringer på grunn av den svært svake kronen, og nå er flere justeringer effektuert.

img

Derfor kalles de nye varebildekkene «punkteringsfrie»

Continentals nye «punkteringsfrie» varebildekk skal automatisk reparere 80 prosent av alle punkteringer.

img

Ikonisk klassiker med high tech under skallet

Veteranbiler som får elektrisk drivlinje dukker stadig opp i ulike varianter. Nå er det eClassics som sammen med Volkswagens nyttekjøretøyavdeling vil tilby ikoniske Transporter T1 i elversjon.

img

Første offisielle glimt av nye Volkswagen Amarok

Dagens Amarok går ut av produksjon i Europa i år. Erstatteren kommer først i 2022, men nå er den første offisielle skissen sluppet.

img

Vito i nye versjoner

Norges tredje mest solgte varebilmodell, Mercedes-Benz Vito, har fått et ansiktsløft. Men det er ikke først og fremst i ansiktet endringene er størst. Dessuten kommer nye eVito Tourer, for elektrisk persontransport.

img

Vintertester nye Mercedes Citan

SPIONBILDER: Nylig fikk vi spionbilder av nye Renault Kangoo. Her er den tyske tvillingsøsteren fotografert i full kamuflasjeuniform.

img

Slutt for StreetScooter

Et lite stykke tysk industri- og bilhistorie er over når Deutsche Post nå har besluttet å avvikle produksjonen av elvarebilen StreetScooter i løpet av 2020. De finner heller ingen som vil kjøpe merkevaren.

img

Parkeringsassistent i Transit 2T og Custom

Personbilene har hatt parkeringsassistenter lenge. Nå følger stadig flere nyttekjøretøy etter.

img

Ny L200-spesial

X Edition er navnet på en spesialutstyrt utgave av nye Mitsubishi L200, beregnet på norske kjøpere.

img

Er dette kommende generasjon Kangoo?

SPIONBILDER: Renault har tidligere varslet en ny generasjon Kangoo i 2020. Nå er en kamuflert testbil, som angivelig er den aktuelle modellen, fotografert under vinterkjøring i Nord-Sverige.

img

Her er femte generasjon Volkswagen Caddy

Varebilmodellen som ble Norges nest mest solgte i fjor lanseres nå i ny drakt. Volkswagen omtaler nye Caddy som en «smarttelefon på hjul», «allsidig som en sveitsisk lommekniv». Elektrisk er ikke nevnt med et ord.

img

Syv nye år som politibil

Direktør i Politiets Fellestjenester, Helge Clem og konsernsjef i Bertel O. Steen, Bjørn Maarud undertegnet i dag den nye bilavtalen med Politiets Fellestjenester.

img

Amazons el-varebiler fra Rivian tar form

Da netthandelsgiganten ikke fant noen elektriske varebiler som passet deres kriterier, gikk de til start up-selskapet Rivian, forklarte hva de er på jakt etter og bestilte 100.000 eksemplarer.

img

Navara AT32 har fått en dose styrkedrikk

Nissan lover en enda tøffere pickup.

img

Begge disse pickupene går ut av produksjon i år

Vil du sikre deg en av disse som nybil må du handle raskt. Mercedes-Benz bekrefter nå at X-klasse forsvinner for godt. Volkswagen Amarok blir også borte etter 2020 og skal ikke erstattes av ny modell før i 2022.

img

Implenia blir blant verdens første med helelektrisk Hilux

Entreprenørselskapet har bestilt to Hilux-pickuper som skal bygges om til full batterielektrisk drift hos Arctic Trucks i Drammen.

img

Lover mer sporty Caddy

Volkswagen fortsetter å gi små drypp av nyheter omkring femte generasjon Caddy, for å bygge opp spenningen frem mot verdenspremieren 20. februar.

img

Årets VW Nyttekjøretøy-forhandler

Prisen deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2019.

img

Ford på frityrolje

Nå kan du kjøre Ford Transit på HVO.

img

Politiet vil fortsette å kjøre Vito

Lovens lange arm skal ratte Mercedes-Benz Vito som stor patruljebil de neste syv årene. Volvo V90CC er valgt som liten patruljebil og hundepatrulje.

img

Nissan doblet salget av elvarebiler

Totalmarkedet for eldrevne varebiler økte med 13,7 prosent i 2019. Nissan doblet volumet av e-NV200, men Maxus og Volkswagen hadde størst økning.

img

Robot og varebil - hånd i hånd

Det ser ut som sci-fi, men Ford mener alvor. Utstyrt med armer og ben skal roboten Digit jobbe side om side med mennesker for å gjøre varelevering rimeligere og mer effektiv.

img

Har 6.200 kjøretøy: Slik styrer de store bilflåter

NCC har en flåte på 6.200 kjøretøy i Norden, og ISS Norge har rundt 900 yrkesbiler på veien. Petter Viklund (bildet) fra NCC og Vicky Radulovic fra ISS har mange gode råd om effektiv og lønnsom flåtehåndtering.

img

Samlet yrkesbilbransjen

Varebilinnredningsbedriften Modul-System AS tenker langt utover varerommets vegger, når de samler 160 sentrale personer fra bransjer i og rundt yrkesbilnæringen. Nå planlegges allerede neste seminar.

img

Bertel O. Steen størst på varebil i 2019

Mens Volkswagen ble største varebilmerke for 15. året på rad, er det en annen bilimportør som er størst på varebil i 2019.

Neste 25 artikler