- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Årets VW Nyttekjøretøy-forhandler

Prisen deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2019.

img

Lover mer sporty Caddy

Volkswagen fortsetter å gi små drypp av nyheter omkring femte generasjon Caddy, for å bygge opp spenningen frem mot verdenspremieren 20. februar.

img

Ford på frityrolje

Nå kan du kjøre Ford Transit på HVO.

img

Politiet vil fortsette å kjøre Vito

Lovens lange arm skal ratte Mercedes-Benz Vito som stor patruljebil de neste syv årene. Volvo V90CC er valgt som liten patruljebil og hundepatrulje.

img

Nissan doblet salget av elvarebiler

Totalmarkedet for eldrevne varebiler økte med 13,7 prosent i 2019. Nissan doblet volumet av e-NV200, men Maxus og Volkswagen hadde størst økning.

img

Robot og varebil - hånd i hånd

Det ser ut som sci-fi, men Ford mener alvor. Utstyrt med armer og ben skal roboten Digit jobbe side om side med mennesker for å gjøre varelevering rimeligere og mer effektiv.

img

Har 6.200 kjøretøy: Slik styrer de store bilflåter

NCC har en flåte på 6.200 kjøretøy i Norden, og ISS Norge har rundt 900 yrkesbiler på veien. Petter Viklund (bildet) fra NCC og Vicky Radulovic fra ISS har mange gode råd om effektiv og lønnsom flåtehåndtering.

img

Samlet yrkesbilbransjen

Varebilinnredningsbedriften Modul-System AS tenker langt utover varerommets vegger, når de samler 160 sentrale personer fra bransjer i og rundt yrkesbilnæringen. Nå planlegges allerede neste seminar.

img

Bertel O. Steen størst på varebil i 2019

Mens Volkswagen ble største varebilmerke for 15. året på rad, er det en annen bilimportør som er størst på varebil i 2019.

img

Påbygger med en plan

Markedet for elektriske varebiler med lasteplan og tippfunksjon er foreløpig svært begrenset. Det vil Nissan og påbyggeren Lafinto gjøre noe med.

img

Ny Caddy i 2020

Norges nest mest solgte varebilmodell lanseres i ny drakt i februar 2020. Nå antyder Volkswagen hva vi har i vente.

img

Mercedes har startet produksjonen av eSprinter

Den elektriske varebilen kommer til Norge i 2020, og har i motsetning til lillebror eVito mulighet for hurtiglading.

img

Maxus med to nye varebilmodeller: - Vi har spesielt fokus på Norge

NANJING, KINA (YrkesBil.no): Kinesiske Maxus ser spesielt til Norge når de skal eksportere to nye varebilmodeller og en MPV til Europa i 2020.

img

Ny Volkswagen Caddy på gang

SPIONBILDER: Trolig er det snakk om en ny generasjon av Norges nest mest solgte varebil.

img

MAN følger etter: Kutter prisen med over 140.000 kroner

Etter at Volkswagen kuttet prisen på e-Crafter dramatisk for å få fart i salget, gjør søstermerket MAN det samme med tvillingbilen eTGE – bare enda litt kraftigere.

img

Kutter prisen på elektriske e-Crafter med over 100.000 kroner

Salget av elvarebilen e-Crafter har ikke svart til Volkswagens forventninger. Nå kutter produsenten prisen betraktelig.

img

Tesla på ramme alvor?

En bil med overflate som en månerakett, design som en italiensk polygon fra 70-tallet, stålruter som sprekker og en yppersteprest som ber til gudommelige vesener på en lite høvisk måte – MÅ vi ta Teslas Cybertruck på alvor?

img

Oppsiktsvekkende brite

Morris JE er ikke varebilen for deg som søker diskresjon. Men folkene bak den retrodesignede elbilen lover over 300 kilometer rekkevidde, plass til to europaller, nyttelast på ett tonn og en pris som kanskje skremmer bort enkelte.

img

Laber respons på ladestøtte

Oslo kommunes tilskuddsordninger for ladere og ladeinfrastruktur til elvarebiler har kun fått en liten håndfull søknader på ett år. Nå håper teknologirådgiver Bergljot Tjønn (bildet) at økning i salget av elvarebiler skal gi en boost i pågangen.

img

Italiensk-Fransk ekteskap? Når ble det en nyhet?

For varebilfolket var det neppe noen stor nyhet at FCA – med Fiat som plattform, og PSA med blant annet Peugeot og Citroën endelig planlegger ekteskap. De har jo allerede produsert noen uekte barn – meget vellykket ser det ut som.

img

Elektrisk varebil-boost fra PSA

De elektriske PSA-trillingene Expert, Vivaro og Jumpy får lang rekkevidde og blant klassens beste hurtigladings-kapasitet. Modellene skal være lanseringsklare til sommeren.

img

Renault satser på hydrogen-varebiler

Lanserer både Kangoo Z.E. og Master Z.E. med brenselcelle som rekkeviddeforlenger. Lover opptil tre ganger så lang rekkevidde som batterielektriske biler.

img

Gjenbrukt Morris-design

De begynte å snakke om det i mai – om å lage en ny el-versjon av Morris J. Nå vet vi litt mer.

img

Ny Isuzu D-Max klar for Norge i 2020

Tross sin modne alder hevder Isuzu D-Max seg fortsatt i toppen av pickupsegmentet i Norge. Nå kommer snart en helt ny versjon.

img

Stor oversikt: Disse elektriske varebilene er norgesaktuelle

Flere og større modeller, økt rekkevidde, mer nyttelast og et saftig tilskudd fra staten kan få fart i salget av elektriske varebiler. Her er modellene som er i salg nå og modeller som kommer snart. YrkesBils oversikt viser store forskjeller i ytelser, ladeløsninger og lastebegrensninger som er verdt å merke seg.

Neste 25 artikler