- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Ny Renault Master og Trafic på veien

Tidligere i vår fikk vi se og ta på, men ikke høre eller kjøre, nye Renault Master og Trafic. Nå er bilene lansert, og det var først og fremst de nye motorene spenningen var knyttet til.

img

Elvarebil uten rekkeviddeangst

En ny eldrevet varebil for dem som frykter rekkeviddeangst er i dag avduket i London. Den har allerede en norsk importør, men den kommer ikke hit på en stund.

img

Bring investerer i grønn teknologi

Bring, som er en del av Posten-konsernet, investerer fem millioner i det svenske cleantech firmaet Inzile. Selskapet utvikler elektriske kjøretøy skreddersydd for lokal distribusjon.

img

Opels største oppgradert

Selv om Opel nå tilhører PSA, fortsetter de samarbeidet med Renault om de største varebilene. Slik blir fornyede Movano.

img

Ny lett varebil fra Nissan

NV250 erstatter dagens NV200. Men den nye kommer foreløpig ikke i elektrisk versjon, så modellen vil bli tilbudt parallelt med elvarebilen e-NV200.

img

WLTP for varebiler utsettes

Finansdepartementet har lagt frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett. WLTP utsettes for varebiler.

img

Forventer overgangsordning for varebiler

Direktør Erik Andresen i Bilimportørenes Landsforening (BIL) mener det største spenningsmomentet før revidert nasjonalbudsjett tirsdag er knyttet til varebiler.

img

Åtte helelektriske MAN eTGE til DB Schenker

Avtalen i Oslo er en av de hittil største handlene MAN har gjort med sin elektriske varebil internasjonalt. Bilene skal brukes ved DB Schenkers nye City Hub på Filipstad.

img

Ford Ranger Raptor

Marokko, Essaouiria: Ford Ranger er oppdatert og leveres i flere versjoner. Den tøffeste er helt ny og heter Raptor. En moderne dinosaur med en heftig prislapp på 675.000 kroner. Det er med dobbel-kab og bakdører, men uten registrerte bakseter.

img

Mange nye elektriske varebiler

Nye elektriske varebiler dominerer utstillingen for nyttekjøretøy i Birmingham. Citroën, Peugeot, Opel og Maxus har verdenspremiere på nye elbiler. Alt skal til Norge.

img

Master i egen mesterklasse

Trafic, Master og Kangoo er bestselgere i Europa, og med lansering av helt nye modeller satser Renault på å øke markedsandelen ytterligere.

img

Pluss for varebiler i UK

De som skal besøke nyttekjøretøyutstillingen i Birmingham i slutten av månedene kan vente seg mange smilende fjes hos varebilfolket. Mars var beste salgsmåned noensinne.

img

Renault ser fremover (og bakover)

Renault skal delta på en stor start-up messe i Paris i mai. For å vise at de virkelig følger med kommer de til å vise en spennende ny elektrisk varebil, der også stil betyr noe.

img

Bilen som skal ta Toyota inn i et nytt segment

Med Proace City skal Toyota inn og kjempe i det knalltøffe markedet for små kassebiler. Men bilen er ikke på veien før i 2020.

img

Nye modeller og nytt norsk forhandlernett for Maxus

RSA etablerer en ny riksdekkende forhandlerkjede for elbiler fra kinesiske Maxus. Samtidig kommer produsenten med nye og mindre helelektriske varebilmodeller.

img

Betydelig oppgradert Transporter

Digital, oppkoblet og elektrifisert er stikkordene når Volkswagen Nyttekjøretøy lanserer Transporter versjon 6.1.

img

Feirer 40-åringen med en real makeover

Arbeidsjernet Iveco Daily fyller 40 år. En rekke nye førerassistentsystemer, oppkoblede tjenester som fjerndiagnose og prediktivt vedlikehold, samt motoroppgraderinger, er blant bursdagsgavene.

img

Første hint om Toyotas nye lille varebil

Nå får vi vite navnet og dato for når bilen skal vises.

img

Helelektrisk Ford Transit 2-tonn på gang

Flere karosserier, konkurransedyktig nyttelastkapasitet og alltid «online», lover Ford om den nye elektriske varebilen som skal lanseres i 2021. I tillegg varsles flere nye servicetjenester.

img

Spesialversjon av L200

Standardmodellen er ikke en gang lansert i Norge, før Mitsubishi trekker en spesialversjon av nye L200 opp av hatten.

img

Satelittsystem skal hjelpe sjåføren med å senke forbruket

Ved hjelp av nyttekjøretøyenes satellittnavigasjon skal Ford hjelpe sjåførene med å forutse situasjoner og gi tips for å takle disse på en mest mulig drivstoffeffektiv måte.

img

Elektrisk flebruksbil

De omtaler den som konsept, men Concept EQV har mye til felles med Mercedes-Benz V-Klasse. Med unntak av drivlinjen.

img

Sterkere Transit Custom Sport

Ford piffer opp motoren i toppversjonen av Transit Custom Sport. Effekten øker fra 170 til 185 hestekrefter.

img

10 millioner nyttekjøretøy

8. mars 1956 startet produksjonen av Volkswagens nyttekjøretøy i Hannover. På dagen 63 år senere rullet kjøretøy nummer 10 millioner av produksjonslinjen – en 9-seters T6 Caravelle.

img

Arctic Trucks satser på elektrisk pickup

Under åpningen av sitt splitter nye anlegg utenfor Drammen slo Arctic Trucks til med «verdenspremiere» på en Hilux ombygd til elektrisk drift. Offroadspesialisten tror på et betydelig marked.

Neste 25 artikler