- Redaksjonelt/Temaoversikt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Pluss for varebiler i UK

De som skal besøke nyttekjøretøyutstillingen i Birmingham i slutten av månedene kan vente seg mange smilende fjes hos varebilfolket. Mars var beste salgsmåned noensinne.

img

Renault ser fremover (og bakover)

Renault skal delta på en stor start-up messe i Paris i mai. For å vise at de virkelig følger med kommer de til å vise en spennende ny elektrisk varebil, der også stil betyr noe.

img

Bilen som skal ta Toyota inn i et nytt segment

Med Proace City skal Toyota inn og kjempe i det knalltøffe markedet for små kassebiler. Men bilen er ikke på veien før i 2020.

img

Nye modeller og nytt norsk forhandlernett for Maxus

RSA etablerer en ny riksdekkende forhandlerkjede for elbiler fra kinesiske Maxus. Samtidig kommer produsenten med nye og mindre helelektriske varebilmodeller.

img

Betydelig oppgradert Transporter

Digital, oppkoblet og elektrifisert er stikkordene når Volkswagen Nyttekjøretøy lanserer Transporter versjon 6.1.

img

Feirer 40-åringen med en real makeover

Arbeidsjernet Iveco Daily fyller 40 år. En rekke nye førerassistentsystemer, oppkoblede tjenester som fjerndiagnose og prediktivt vedlikehold, samt motoroppgraderinger, er blant bursdagsgavene.

img

Første hint om Toyotas nye lille varebil

Nå får vi vite navnet og dato for når bilen skal vises.

img

Helelektrisk Ford Transit 2-tonn på gang

Flere karosserier, konkurransedyktig nyttelastkapasitet og alltid «online», lover Ford om den nye elektriske varebilen som skal lanseres i 2021. I tillegg varsles flere nye servicetjenester.

img

Spesialversjon av L200

Standardmodellen er ikke en gang lansert i Norge, før Mitsubishi trekker en spesialversjon av nye L200 opp av hatten.

img

Satelittsystem skal hjelpe sjåføren med å senke forbruket

Ved hjelp av nyttekjøretøyenes satellittnavigasjon skal Ford hjelpe sjåførene med å forutse situasjoner og gi tips for å takle disse på en mest mulig drivstoffeffektiv måte.

img

Elektrisk flebruksbil

De omtaler den som konsept, men Concept EQV har mye til felles med Mercedes-Benz V-Klasse. Med unntak av drivlinjen.

img

Sterkere Transit Custom Sport

Ford piffer opp motoren i toppversjonen av Transit Custom Sport. Effekten øker fra 170 til 185 hestekrefter.

img

10 millioner nyttekjøretøy

8. mars 1956 startet produksjonen av Volkswagens nyttekjøretøy i Hannover. På dagen 63 år senere rullet kjøretøy nummer 10 millioner av produksjonslinjen – en 9-seters T6 Caravelle.

img

Arctic Trucks satser på elektrisk pickup

Under åpningen av sitt splitter nye anlegg utenfor Drammen slo Arctic Trucks til med «verdenspremiere» på en Hilux ombygd til elektrisk drift. Offroadspesialisten tror på et betydelig marked.

img

Vokser i lengden

SsangYong Rexton Sports kommer nå i en lang utgave, med 11 centimeter lengre akselavstand og 31 centimeter lengre lasteplan. Samtidig øker nyttelasten med 212 kilo.

img

Elektrisk Ford F-150

SPIONBILDER: Ford er i full gang med å utvikle en helelektrisk versjon av pickupen F-150, en av verdens mest solgte bilmodeller. Nå er en testbil observert ute i det fri.

img

Styrer varebiler, sykler og føtter fra skyen

Ford hevder de har beregninger som viser at en varebil og et team med fem bud til fots og på sykkel kan gjøre den samme jobben som fem varebiler i dag.

img

Bulli inn i den digitale verden

Volkswagen viste i kveld en oppdatert utgave av Multivan. Nå er det bare å vente på at nyhetene finner vei til Transporter også.

img

PSA forlenger med FCA

Det begynner å bli ganske innfløkt med alle disse bokstavkombinasjonene – men overskriften betyr at et samarbeid som startet i 1978 nå er forlenget til – i første omgang – 2023.

img

Digital innredning av varebilen

Gjennom den nye digitale plattformen mySortimo vil spesialisten på varebilinnredninger gjøre det enklere for håndverkere og servicefolk å designe varebilen som man vil.

img

Spionbilder: Ny Isuzu D-Max på gang

Trolig får vi se tredje generasjon av den populære pickupen i 2020.

img

Ansiktsløft for V-klasse

Personbilversjonen og toppmodellen i Vito-familien, V-klassen, kommer i fornyet og forfinet versjon. Ny motor og girkasse står på menyen.

img

Nissan med mobilt kraftsenter

På bilutstillingen i Brussel viste Nissan et skreddersydd NV300 konsept, der deres batterielektriske kraftsentrum sto i spissen.

img

Oppgradert Ranger

Ford varsler nå en oppgradert Ranger som skal være mer drivstoffeffektiv, sterkere og med flere avanserte førerassistanseteknologier enn dagens modell.

img

Her er nye Opel Vivaro

Fjerde medlem av PSA og Toyotas varebilfamilie nærmer seg. Blant annet lokker Opel med 500 kilo økt tilhengervekt på nye Vivaro.

Neste 25 artikler