img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

img
Varebil på YrkesBil.no:
- Brukte varebiler - Nye varebiler - Varebilforhandlere

img
img

Bulli skal produseres – som Buzz

En gjenganger på disse sidene er at «nå kommer kanskje Bulli tilbake». Den nye, og meget morsommere varianten er: Nå kommer Bulli tilbake! Troverdig bekreftet.

img

Her kommer nye Rexton

Det nærmer seg lansering av ny SsangYong. Den kan være aktuell for både håndverkere og storfamilier.

img

Elektrisk arbeidshest

Et amerikansk selskap presenterer en fleksibel arbeidshest som er perfekt for det norske avgiftssystemet – Bollinger B1.

img

Renault lanserer Business Class

Renault lanserer nå en luksuriøs utgave av Trafic med fleksible muligheter og høy grad av komfort.

img

Rydder plass til flere bruktbiler

RøhneSelmers varebilsenter på Økern selger rundt 150 brukte varebiler i året. Nå «kaster de ut» en leietaker for å gi plass til ytterligere satsing på brukt.

img

Varebiler på museum

Endelig en historisk utstilling som glemmer at Ferrari er 70 eller at Porsche er veteran på Le Mans. Denne feirer noe så viktig som varebiler gjennom tidene. Sett kurs mot Basel.

img

Her er Mercedes’ X

Mercedes lanserer sin nye X-Klasse, og kaller den verdens første premium pickup. Nærmeste utfordrer blir Volkswagen Amarok.

img

Mercedes skal bygge elektrisk Sprinter i Tyskland

Mercedes-Benz har lovet en ny generasjon Sprinter før inneværende tiår er omme. Nå forbereder produsenten varebilfabrikken i Düsseldorf på at modellen også skal bygges i en elektrisk versjon.

img

Tiltak mot tyveri

Tapt arbeidstid, dyre reparasjoner og innkjøp av nytt kostbart verktøy. Innbrudd i varebiler er både ubehagelig og dyrt. Men det finnes flere sikkerhetstiltak som kan redusere risikoen for tyveri.

img

Vi skal kjøre ny Renault

Hvis elbiler skal være med på å sikre luften i storbysentra er det underlig at ikke elektriske varebiler er mer utbredt. Nå skal vi til Paris for å kjøre en forbedret Kangoo ZE. Gi oss noen smarte spørsmål.

img

Enda en amerikaner på strøm

Det er åpenbart mange nordamerikanere som ønsker å komme før Tesla med en brukbar elektrisk pickup. De ferskeste har vist noe de har døpt Bison.

img

Ford Ranger som dronebil

Ford Ranger Wildtrack kommer nå i en spesialbygd versjon som skal fungere som base for droner som skal undersøke det norske strømnettet.

img

Deutsche Post og Ford skal lage elektrisk varebil sammen

Starter produksjonen i juli og skal ha minst 2.500 biler i drift før utgangen av 2018.

img

El-Kangoo uten plugg

Sammen med Qualcomm Technologies har Renault vist en elektrisk Kangoo som lades fra landeveien. I 100 kilometer pr. time!

img

Brukt og nytt på YrkesBil.no

Sjekk ut våre oppdaterte databaser med brukte lastebiler og varebiler. I tillegg finner du nybilpriser og tekniske data på alle varebilmodeller i Norge.

img

Peugeot 5008 nå også som varebil

Peugeot kaster ut baksetene på SUV-en 5008 og gjør den om til «selgerbil» på grønne skilt for firmaer og næringsdrivende som etterspør komfort, men klarer seg med to seter.

img

Harrods på strøm – igjen

Etter 98 års opphold har Harrods igjen begynt å kjøpe inn elbiler for sin lokale varedistribusjon.

img

Kineser på banen

På yrkesbilutstillingen i Birmingham nylig dukket det opp et Kina-merke som antyder at de mener alvor.

img

Forsprang på Tesla

Tesla har lovet oss en truck, men den ligger åpenbart litt frem i tid. Derimot har noen som heter Workhorse nå presentert sin.

img

Heder til gammel frakter

Citroëns gamle H-serie er nesten helt der oppe sammen med DS (den opprinnelige) og 2 CV. Nå kan du hedre den ved å bygge deg ditt eget eksemplar.

img

Jumpy gratulerer H

Citroën har gjort noe spesielt til den kommende Birminghamutstillingen. De lar en ny Jumpy gratulere H-typen med 70-års dagen – begge kledd i uniform fra Le Coq Sportif.

img

– Vi begynte å fundere over hvorfor de skulle selge bilene og ikke vi

Tidligere overlot Volkswagen-forhandler Erik Arnesen på Bryn de fleste brukte varebilene til oppkjøpere. Nå tar de grep om bruktbilene selv, og er strålende fornøyd.

img

Elbil etter egen oppskrift

Da Deutsche Post hadde lett lenge nok, uten å finne en elektrisk distribusjonsbil som passet dem, begynte de likegodt å bygge en selv. Nå skal produksjonen dobles, og den skal også selges til andre.

img

D-Max i ny drakt

Isuzu D-Max har herjet salgstoppen i pickupsegmentet i Norge lenge. Nå lanseres den populære arbeidshesten i en fornyet utgave.

img

SsangYong bekrefter navn

SsangYong holder oss fortsatt på pinebenken med hensyn til detaljer, men i dag bekrefter de at den nye modellen skal hete den samme som bilen den erstatter.

Neste 25 artikler