Lastebil på YrkesBil.no:
Brukte lastebiler - Lastebilnyheter
bilde

Arbeidsjern eller showtrucks? Ja takk – begge deler!

I E-hallen på Oslo Motor Show finner du lastebiler som er så fine at du ikke skjønner at de blir brukt til transport på veien. Men de ruller tusenvis av kilometer hvert år, blir stelt godt med og er nå pyntet til fest!

Hvert år på Oslo Motor Show finner du de største og sterkeste bilene på hele utstillingen i E-hallen. Der samles de fineste lastebilene i Scandinavia i konkurransen om Scandinavian Truck Trophy.

Vinneren fra den svenske Nordic Trophy kommer til Lillestrøm for å konkurrere med andre utfordrere. Den norske kåringen har blitt arrangert i over 10 år, en gang på Hellerudsletta, to ganger i Halden og de senere år innendørs på Oslo Motor Show i Lillestrøm. Kåringen arrangeres av det svenske bladet Trailer i samarbeid med YrkesBil.

Finske Mika Auvinen kommer til Lillestrøm med sitt nybygg «Lowrider» (bildet) som vant Nordic Trophy tidligere i år på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park i Sverige. Bilen er en Mercedes Actros 2663 trekkvogn m. doble bulkhengere.

Et flott utvalg ærverdige klassiske lastebiler som er pent pusset opp vil du også finne i E-hallen i tillegg til lastebilimportørenes stands, der du kan få kjøpt en rekke fine effekter med lastebillogo på.

Besøk E-hallen under Oslo Motor Show i Lillestrøm 27.-29.10.2017!

Får du ikke reist, eller vil du ha noe fint å se på mens du venter på å komme dit?

Her er et tilbakeblikk fra fjorårets show!