Lastebil på YrkesBil.no:
Brukte lastebiler - Lastebilnyheter
bilde
img img img img img img
80 bilder

Vellykket Tommytreff

Tommytreffet arrangeres av Tommy Olsen med hans familie og venner. Hele 69 eldre kjøretøy møtte opp på vektstasjonen på Svinesund 7. oktober og var klare for en fin kjøretur i Haldenområdet.

Tommy Olsen har vært formann i Transporthistorisk Forening, er nå aktiv i Vognmannskomiteen, Nostalgitreffet under Grensetreffet i Halden og hyres inn hvert år i lastebilhallen under Oslo Motor Show.

Tommytreffet er et privat treff som har vokst seg stort siden det ble arrangert første gang i 2004.

Ved ankomst Svinesund lørdag morgen ble det servert hjemmebakte kaker og frokost sponset av Rema til sjåførene. I år hadde fem fornøyde dansker også funnet veien til Tommytreffet og som alltid på biltreff i Halden var det flere deltakere fra Sverige tilstede. 

Tommytreffet er mer en kjøretur enn en stillestående utstilling. YrkesBils medarbeider fikk tildelt oppgave med å dirigere biler i veikryss sammen med familien til Tommy. Vi kjørte i en veteranbuss foran rekken av lastebiler, ble sluppet av i forskjellige veikryss og ble siden plukket opp av en annen veteranbuss som kjørte bakerst i feltet.

Etter en runde gjennom Halden, sydøstover til Prestebakke kirke og opp langs Iddefjorden, stoppet alle kjøretøyene på Fredriksten festning for å samle hele rekken av lastebiler.

Så bar det ned i Halden sentrum der undertegnede fikk dirigere biler midt i et veikryss. Skuelystne tilskuere tok bilder og lurte på hva som egentlig foregikk den dagen, der det kom en lang rekke gamle lastebiler brummende gjennom sentrum.

Høk kro langs gamle E6 var mål for «rallyet» og der serverte betjeningen dagens rett med lapskaus, kaffe og dessert. Høstsola skapte en vakker avslutning på en flott kjøretur og en hyggelig samling for eiere av fine klassiske lastebiler. 


img img img img img img
80 bilder