- MAN skal levere 127 busser til Unibuss
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
MAN skal levere 127 busser til Unibuss
Unibuss valgte MAN som leverandør av 127 MAN Lion's City busser til kjørekontraktene som omfatter områdene Vestre Aker, Nesøya og Bærum kommune. Alle skal kjøres på HVO.

alt

Unibuss og MAN Truck & Bus Norge har signert kontrakt for leveranse av 127 MAN Lion's City for å utføre oppdraget i anbudsområdet. Bussene har forskjellig størrelser og leveransen består av busser på 12 meter, 14,7 meter og leddbusser.

Alle bussene vil driftes på syntetisk biodrivstoff HVO (Hydrogenert Vegetablisk Olje). HVO er et drivstoff som utelukkende fremstilles av fornybare råvarer og gir opptil 90% mindre utslipp sammenlignet med konvensjonell diesel.

Unibuss overtok driften av de to kjørekontraktene 28. juni. Sommerruter tilsier at ikke alle busser starter opp i juni, men fra midten av august vil alle 127 HVO-bussene fra MAN trafikkere rutetraseene i Bærumsregionen.

- Vi har hatt et godt samarbeid med MAN så langt og er imponert over at leveransen har gått som planlagt til tross for nedstengte fabrikker i forbindelse med koronakrisen,» sier administrerende direktør Øystein Svendsen. «De nye bussene fra MAN som skal kjøre i Bærum har bedre kapasitet, og nytt for Bærum blir blant annet innføring av røde leddbusser. Vi ser frem til det videre samarbeidet med MAN, sier Svendsen.

- Valget av HVO-busser for oppstarten i Bærum er nært knyttet sammen med Unibuss’ og vår oppdragsgiver Ruters klimamålsetninger. Unibuss er en aktiv pådriver for mer miljøvennlig kollektivtransport og er et av Norges mest miljøvennlige busselskap. HVO-drivstoff gir opptil 90% mindre utslipp enn konvensjonell diesel, sier Øystein Svendsen.

Mer om bussene
71 busser MAN Lion's City L LE, 14,7 meter buss med lavt innsteg og 49 sitteplasser.

33 busser MAN Lion's City LE, 12 meter buss med lavt innsteg og 43 sitteplasser.

23 busser MAN Lion's City GL, 18,75 meter leddbuss med 57 sitteplasser.

MAN er stolte og glade for at Unibuss valgte MAN-busser. Bussene er kjennetegnet med høy komfort og gode kjøreegenskaper.

For sjåførene venter en godt utformet arbeidsplass som er tilrettelagt for at sjåførene skal kunne utføre sin viktig oppgave med å transportere passasjerene på en trygg og behagelig måte.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1441 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 105 LASTEBILER TIL SALGS