- SsangYongs nye pickup er på plass i Norge
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
SsangYongs nye pickup er på plass i Norge
Rexton Sports er navnet på pickupen som får en startpris på 424.900 kroner.

alt

I disse dager er de første eksemplarene av pickupen i ferd med å rulles ut til de 24 merkeforhandlerne landet rundt.

– Salget har startet. Biler blir fortløpende klargjort for prøvekjøring, og kontraktsignering, sier SsangYong Norge-sjef, Espen Solhaug, til YrkesBil.no.

BAKGRUNN: Se flere bilder av pickupen her

Norges-navn
I mange andre land heter pickupen SsangYong Musso, mens i Norge og Europa har man bestemt seg for å benytte navnet Rexton Sports.

Bakgrunnen at Rexton-navnet er godt etablert i det europeiske og norske markedet, og nesten bedre kjent ute hos kundene enn merkenavnet SsangYong.

Pickupen er i utgangspunktet samme bil som SUVen Rexton. Det vil si en egenutviklet 2,2-liters dieselmotor på 181 hestekrefter og 420 Nm. Vi snakker om en rammekonstruksjon, men bladfjærer er droppet til fordel for uavhengige fjærer.

Pickupen har imidlertid ikke den samme 7-trinns automatkassen fra Mercedes-Benz som sitter i Rexton, men i stedet en sekstrinns automatkasse fra japanske Aisin.

Lover mye utstyr
Prisen starter altså på 424.900 kroner (inkl. mva.). Solhaug lover en velutstyrt pickup, og i toppmodellen Premium+ skal du ikke mangle mye. 

Planet har en lastekapasitet på et tonn, og måler 130 cm i lengderetningen og er 157 cm bredt. Med andre ord grei plass til en europall.

– Det er en enorm etterspørsel etter pickupen i hjemmemarkedet og ellers i Europa, så vi jobber på for å skaffe nok biler til Norge, sier Solhaug.

– Hvor i pickupsegmentet skal Rexton Sports plassere seg?

– Vi vil konkurrere i samme del av markedet som mange andre. Rexton Sports blir nok ikke billigst i markedet, men til gjengjeld mener vi kundene får en topputstyrt bil til konkurransedyktige priser, sier Solhaug.

Rexton Sports leveres med fabrikkgaranti på 5 år / 100.000 kilometer. 

YrkesBil.no kommer med mer informasjon og prøvekjøringsrapport etter hvert. 

----------------------------------------------

Registreringsstatistikk pickuper per 31.8.2018 (Kilde: OFV)
Toyota Hilux 712
Ford Ranger 551
Isuzu D-Max 547
Volkswagen Amarok 520
Nissan Navara 272
Mercedes-Benz X-klasse 151
Mitsubishi L200 131
Fiat Fullback 9
Renault Alaskan

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIRKEN: Om du sykler eller følger med på Birkebeinerrittet kunne du se de aller første eksemplarene i landet av SsangYong Rexton Sports, da bilene sto som kulisser i «Ballettbakken» og i målområdet på Lillehammer, i august.

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2127 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 238 LASTEBILER TIL SALGS