- Elmia satser stort på ny transportmesse
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Elmia satser stort på ny transportmesse
Neste høst blir det premiere for messen Elmia Nordic Transport Infrastructure i Jönköping.

alt

Den nye transportmessen skal arrangeres parallelt med den veletablerte messen Elmia Nordic Rail 8. til 10. oktober 2019.

Elmia Nordic Rail har i flere år vært en viktig møteplass for jernbanen i Norden. Her møtes prosjektører, innkjøpere, operatører, myndigheter, organisasjoner, forskere og utdanningsinstitusjoner – alle med felles interesse i jernbanen.

Tanken med Elmia Nordic Transport Infrastructure er en messe med en helhetlig tilnærming til alle transportformer, og de teknologier og tjenester som vil være nødvendig i fremtiden for å møte transportbransjens ulike utfordringer.

For å knytte de to messene tettere til hverandre vil det også arrangeres en felles konferanse under tittelen Elmia Future Transport Summit.

Dette skal bli et forum for de store strategiske spørsmål rundt transport og infrastruktur, med fokus på politikk, strategier, fremtiden, industrialisering, nordisk samarbeid og samfunnsbyggende infrastruktur.

– Med denne nye arenaen samler vi alle berørte aktører, alle som kan skue fremover – byplanleggere, politikere, myndigheter, konsulenter, entreprenører og fremtidsforskere – og vi får med oss et resultat som vi kan følge opp annethvert år, og forme et veikart for fremtidens bærekraftige samfunn, sier Lars Redtzer, ansvarlig for infrastrukturspørsmål i Sveriges Byggindustrier.

– Det handler også om å jobbe grenseoverskridende og være en arena for hele Norden. Enten det er mennesker eller gods stopper det ikke ved grensene. Vi må utvide vyene så vi får effektive strømmer både inn og ut av landene så hele regionen blir konkurransedyktig, fortsetter han.

PS. Den kjente og kjære lastebilmessen på Elmia fortsetter som før, og arrangeres i år fra 22. til 25. august.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2095 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 280 LASTEBILER TIL SALGS