- MAN henter hos Volvo
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
MAN henter hos Volvo
I høst får MAN et nytt styremedlem med ansvar for salg og marketing. Han er svensk og han kommer fra Volvo!

alt

Det er en ganske liten, men svært betydningsfull kabal som nå legges. 

Heinz-Jürgen Löw har vært MANs mann på salg og marketing, men flyttes nå over til VW Nutzfahrzeuge, med omtrent det samme ansvarsområdet.

Men på en måte flytter han ut av familien – VW Nutzfahrzeuge tilhører ikke formelt VW Last & Bus – men kan av og til bli omtalt som assosiert familiemedlem.

MAN har til gjengjeld gått langt utenfor familien for å finne erstatteren. De endte opp i USA, der Göran Nyberg har vært sjef for Volvos lastebilinnsats siden 2012.

Han har gått alle gradene i det konsernet og hatt jobber både i Europa og i Asia, før han nå skal flytte til München.

Han har fått gode velkomsthilsener. Joachim Drees, styreformann i MAN Truck & Bus AG: «Med mange års bransje-erfaring og sin klare kundeorientering vil Göran Nyberg bli en viktig forsterkning for vårt styre. Hos MAN har vi innledet en viktig kursendring. Fra å være en ren lastebilprodusent skal vi bli en som tilbyr intelligente og bærekraftige transportløsninger for våre kunder. Denne endringen vil Göran Nyberg være med på å drive fremover».

Og ikke dårligere fra Andreas Renschler, administrerende direktør i Volkswagen Truck & Bus: «Med Volkswagen Truck & Bus gruppe – der også MAN er et verdifullt medlem – vil vi utvikle oss til å bli Global Champion innen transportbransjen. Med sin internasjonale ekspertise vil Göran Nyberg være med på å drive denne prosessen fremover. Vi er svært glade for å ha ham om bord i disse spennende tidene.»

Disse "spennende tidene" er litt spennende for oss journalister også. Nyberg skal nemlig tiltre den 16. september – det er bare en dag eller to før pressedagene på IAA i Hannover.

Jeg lurer på om han allerede da er blitt varm nok i trøya til å få lov til å si noe som helst?

FLYTTES: Heinz-Jürgen Löw har vært MANs mann på salg og marketing, men flyttes nå over til VW Nutzfahrzeuge. Foto: Brede Høgseth Wardrum

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2095 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 280 LASTEBILER TIL SALGS