- De nye varebilavgiftene - etter budsjettavtalen
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
De nye varebilavgiftene - etter budsjettavtalen
FERDIG KALKULERT: Her ser du engangsavgiften på alle varebiler i 2018.

alt

Det er ikke lagt opp andre strukturelle endringer i engangsavgiften for varebiler enn de som er foreslått for personbiler i 2018.

Etter budsjettavtalen mellom regeringen og samarbeidspartiene forsterkes vridningen fra vekt til CO2-utslipp i avgiftene.

For varebilene medfører dette en moderat økning (4-500 kroner i gjennomsnitt) i avgiftene i forhold til det opprinnelige forslaget til statsbudsjett som regjeringen la fram i høst.

Beregninger BilNytt.no har foretatt viser at utslagene av de siste endringene ikke er dramatiske, men at de slår noe ulikt ut fra modell til modell.

Ferdig kalkulert
BilNytt.no/YrkesBil.no har utviklet en kalkulator som viser hva engangsavgiften på alle nye varebilmodeller i det norske markedet blir i 2018.

YrkesBil.no tar forbehold om at utregningene baserer seg på forslaget til statsbudsjett slik det fremstår etter de siste endringene i budsjettavtalen mellom regeringen og KRF/Venstre. Budsjettet er først endelig etter t det blir vedtatt i Stortinget.

I kalkulatoren kan du slå opp engangsavgiften på over 650 varianter av varebilmodeller, eller legge inn egne verdier for å kalkulere avgiften. Yrkesbil.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i tallene.

Basert på tekniske data og veil. utsalgspriser fra "Bildatabasen" til Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) kan du nedenfor se engangsavgiften som er foreslått på alle varebiler fra 1. januar 2018, etter budsjettavtalen mellom Regjeringen og samarbeidspartiene.

NB: Du finner mer utførlige data pr bil i BilNorges nybil-base. Klikk på Nybilpriser/Data.

Velg merke/modell i søkeboksen under. Avgift pr i dag og ny avgift fra 1. januar 2018 fremkommer på hver variant. Du kan alternativt legge inn egne verdier for å se hva avgiften vil bli neste år:

 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1955 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 214 LASTEBILER TIL SALGS