- Årets bærekraftigste trucker
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Årets bærekraftigste trucker
Hvis du er interessert i bærekraftig ingeniørkunst har du et vanskelig valg. Både Scania og Volvo er «Årets Bærekraftige Truck» ifølge seg selv og det italienske bladet Vado e Torno.

alt

Verken YrkesBil eller BIL har noensinne vært spesielt interessert i å utnevne noe som helst til «Årets». 

Den Gamle Redaktør var i sin tid med da bestefaren til alle «årets» – Car of the Year – ble dratt i gang og det hele utviklet seg til det rene tøv.

Hvor mange busspriser er det for eksempel? Eller Årets Lette Lastebil. Sannsynligvis har vi også en pris for Årets Letteste Lastebil.

Og så har vi alle de nasjonale eller regionale prisene. Årets Buss i Moldavia. Årers Coach i Moldavia. Årets Minibuss i Polen.

Det er fullstendig uforståelig hvem som har glede av disse titlene. Allikevel brisker bilprodusentene seg med dem. Det er ikke lenge siden vi leste om en modell som hadde fått 87 internasjonale priser i 2016.

Da tenker jeg moren hans er stolt!

Dagens «årets» er følgende: På de respektive produsentenes hjemmeside kan vi lese:

“Volvo Trucks wins Sustainable Truck of the Year 2018” og

“Scania is Sustainable Truck of the Year in Italy”.

Begge har fått tittelen sin utlevert av det store italienske lastebilbladet Vado e Torno som attpåtil jobber sammen med Politecnico di Milano for å komme frem til vinneren.

Nå har ikke jeg orket å lese den fine skriften, det dreier seg sikker om at den ene bilen vant klassen for lastebiler med høyt tak i hytta, mens den andre deltok i klassen for biler med leveringstid over tre måneder.

Det er mulig Scania og Volvo skjønner hva de skryter av – for oss andre er det hele litt mystisk.

Forresten ble Iveco Daily NP Hi-Matic Sustainable Van of the year, og – tro det eller ei – Scania og Volvo stakk av med Sustainable Bus of the year (sammen med Mercedes). Men der var det faktisk en klar klasseinndeling!   

Her ser du forsiden av bladet Vado e Torno som står bak kåringen:


pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1955 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 214 LASTEBILER TIL SALGS