- Med el-vare </br> i utleie-flåten
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
27 bilder i galleri
Med el-vare
i utleie-flåten

125 store elektriske varebiler vi overhodet ikke kjenner i Europa, skal nå inn i utleieflåten til et av verdens største transportløsnings-firmaer: Ryder.

alt

Bilene kommer fra et California-selskap som heter Chanje (uttales for sikkerhets skyld Change – endring).

Dette er et forholdsvis nystartet firma som skal spesialisere seg på energiløsninger og last-mile leveringer. 

De sier at de planlegger en rekke batterielektriske varebiler og minibusser, men deres første produkt er denne varebilen som debuterer i disse dager.

Viktig støttespiller
Nå skal ikke Ryder nøye seg med å være utleier av noen av disse bilene, de er til de grader partner for Chanje at det også skal fungere som «Exclusive Sales Channel Partner and Service Provider». 

Med avdelinger over hele kontinentet, med 6000 kvalifiserte mekanikere og med transportoppdrag av alle typer kan man nok slå fast at Ryder vil kunne bli en viktig støttespiller for den lille produsenten som aldri har vært på landeveien tidligere.

Bilen det er snakk om nå er litt mindre enn den elektriske Mercedesen som UPS har sagt de skal begynne å bruke – når den blir tilgjengelig.

Vugge-til-grav overvåking
Chanje-bilen er ca. 8 meter lang, og kan laste 2700 kg eller 16,5 kubikkmeter. Den veier ca. 4.500 kg tom. Batteriet er på 70 kWh som man regner med vil gi bilen en brukbar radius på ca. 160 km.

Hva det vil koste å leie den er det foreløpig ikke sagt noe om, men pris for en nesten tilsvarende Mercedes med litt lavere lastekapasitet er 35 dollars dagen.

Bilene skal leies ut, eller leases, med det Ryder kaller sin SelectCare vedlikehold-pakke – som i realiteten er en vugge-til-grav overvåking tilknyttet selskapets omfattende flåte-styringsprogram og det skal bygges ladestasjoner der Ryder skal bruke disse bilene.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1955 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 214 LASTEBILER TIL SALGS