- Nye Vito med klasseledende garanti
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Nye Vito med klasseledende garanti
VAREBIL: Nye Mercedes-Benz Vito prøvekjøres i disse dager av internasjonal fagpresse. Her er norske priser og garantibetingelser.

alt

GARANTI: Gode garantibetingelser er et godt kort når varebiler skal selges. I Norge har vi etter hvert svært gode vilkår på mange varebiler.

Mercedes har i Norge tidligere vist muskler ved å gi 5 år/300.000 km på sin store kassebil Sprinter – et tiltak ingen av konkurrentene matcher i dette segmentet.

Nå videreføres betingelsene for nye Vito, som settes i salg fra 15. november. Det blir dermed segmentledende garanti også her.

YrkesBil har tidligere omtalt nye Vito LES HER, som utmerker seg ikke minst ved å bli tilgjengelig med både forhjulsdrift (nytt), bakhjulsdrift og firehjulsdrift.

Versjonen med forhjulsdrift er så vidt vi forstår et resultat av Daimlers videreutviklede samarbeid med Renault (som fra før lager den lille varebilen Citan for Mercedes).

Men ut fra prislisten vi nylig har fått presentert, er det likevel ingen Trafic/Vivaro-motor av den moderne typen som står i den nye forhjulsdrevne Vitoen.

Mens tvillingene Renault Trafic/Opel Vivaro bruker en ny dobbeltturbo 1,6-liters motor med 120 hester og CO2-utslipp på 155 gram, har den forhjulsdrevne Vitoen en 1,6-liter med 114 hester og 166 gram utslipp.

Prisliste fra Bertel O. Steen AS:

Så mens forhjulsdrevne Vito 111 Lang med sekstrinns manuell kasse er Mercedes prislistepusher til 277.000 kroner eks. mva., er den samtidig også den av de Vito-modellene på denne første prislisten som bruker mest diesel og forurenser mest.

Dermed er det grunn til å anta at 136 hester sterke V114 likevel blir en mer populær bil. Startpris er da 295.000 kroner, og du må ut med et påslag på 13.000 kroner for 7-trinns automatgir.

Merkelig nok er prispåslaget høyere for 163 hester sterke V116, som stiger fra 300.000 til 318.000 kroner med automatgir (alle priser eks. mva.).

Pris på 4x4-versjonene, som med utgående Vito har vært svært populære, er ikke klare ennå. 4x4-utgavene er leveringsklare «1. kvartal 2015», hva nå det måtte bety for denne vinteren.

Oppdatert garantioversikt alle varebiler i Norge:


pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1663 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 221 LASTEBILER TIL SALGS